Obtinerea unui forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Obtinerea unui forum
Salut, plimandu-ma pe diverse forumuri am observat unul pe care Admmniul nu a mai intrat de 4 ani. Sper ca pot posta si forumul aici. http://naruto.topic-board.com/. Din cate stiu pot obtine un alt forum daca Adminul nu a mai intrat de 6 luni.
Deci puteti verifca ultima vizita a adminului: Membri -> Data inscrieri Acesndent -> Ada -> Ultiam vizita: Iun 16 2007.
Deci as vrea daca se poate sa stiu cui sa ii timit un PM pentru a obtine parola, ca e pacat de forum.
Deci puteti verifca ultima vizita a adminului: Membri -> Data inscrieri Acesndent -> Ada -> Ultiam vizita: Iun 16 2007.
Deci as vrea daca se poate sa stiu cui sa ii timit un PM pentru a obtine parola, ca e pacat de forum.
Re: Obtinerea unui forum
Forumul acela n-are 4 ani vechime, cum de adminul n-a mai intrat pe forum? A intrat recent, chiar, in decurs de mai putin de 6 luni din ce vad.De fapt pe Iun 16 2007 s-a inregistrat ) Nu e ultima fizita, asta e minciuna, vreti sa furati un forum !
Vizitato- Vizitator
Vrei sa furi forumul!Contra!
King3322- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 08/04/2011
Mulțumiri : 0
Nu e o sugestie.King3322 a scris:Vrei sa furi forumul!Contra!
Vizitato- Vizitator
... nu iti dai tu cu parearea si daca Admniul nu a intrat de 6 luni pe forum din cate stiu altcineva il poate obtine....
Si daca este asa va rog imi poate spune cineva cui trebuie sa ii dau PM?
Si daca este asa va rog imi poate spune cineva cui trebuie sa ii dau PM?
Pentru a obtine contul unui fondator daca acesta a lipsit de pe forum mai mult de 6 luni si o zi trebuie sa faceti urmatoarele lucruri:
1. Un screen al profilului fondatorului.
2. Nu trebuie sa existe alti admini care au intrat pe forum, deoarece pentru a deveni dumneavoastra fondatorul trebuie sa aveti acordul lor.
3. Un e-mail activ pe care nu ati creat niciun forum, pentru a fi inlocuit e-mailul fondatorului.
4. Link-ul forumului.
Toate aceste date trebuie trimise prin pm administratorului Luky, daca Forumgratuit va va accepta ca fondator al acelui forum, veti primi un e-mail
1. Un screen al profilului fondatorului.
2. Nu trebuie sa existe alti admini care au intrat pe forum, deoarece pentru a deveni dumneavoastra fondatorul trebuie sa aveti acordul lor.
3. Un e-mail activ pe care nu ati creat niciun forum, pentru a fi inlocuit e-mailul fondatorului.
4. Link-ul forumului.
Toate aceste date trebuie trimise prin pm administratorului Luky, daca Forumgratuit va va accepta ca fondator al acelui forum, veti primi un e-mail
Vizitato- Vizitator
Va rog sa nu transformati forumul intr-un ring pentru certurile voastre! Aceasta este singura posibilitate. Topic inchis.
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum