Script Hover butoane
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script Hover butoane
Bunaziua , as dori sa stiu si eu daca imi puteti oferi un cod pentru butoanele de postare !
Acel cod as dori sa fie ca atunci cand directionez mouseul pe New Topic sa apara in ceata sau ceva de genu !
Cateva Imagini :
Imaginea 1 :
Asta este imaginea originala de la butonul New Topic !
Imaginea 2 :
Iar imaginea aceasta este cand duc cursorul de la mouse pe ea si se face mai deschisa !
Titlu modificat
Acel cod as dori sa fie ca atunci cand directionez mouseul pe New Topic sa apara in ceata sau ceva de genu !
Cateva Imagini :
Imaginea 1 :
Asta este imaginea originala de la butonul New Topic !
Imaginea 2 :
Iar imaginea aceasta este cand duc cursorul de la mouse pe ea si se face mai deschisa !
Titlu modificat
Ultima editare efectuata de catre patrunj3l in Mier Apr 06, 2011 12:13 pm, editata de 1 ori
Re: Script Hover butoane
Aceasta nu este drop down, ci "hover". Va rog sa citti acest tutorial si sa va editati titlul topicului.
https://help.forumgratuit.ro/t23195-aplicarea-efectului-hover-la-butoanele-de-postare
https://help.forumgratuit.ro/t23195-aplicarea-efectului-hover-la-butoanele-de-postare
eu nu asta am cerut ... vreau un cod sa se vada in ceata nici de cum sa se schimbe imaginea cum este in pozele precedente
Pai se vede in ceata pentru ca de fapt se vede o alta imagine.
Ceva de genul asta vrei tu ?
- Cod:
var hint = $('<div id="hint-wrap"><div id="hintbox-top"><div id="hintbox-bottom"><div id="hintbox-topleft"><div id="hintbox-bottomleft"><div id="hint-innerwrap"><div id="hint"></div></div></div></div></div></div></div>'); // Funny I know :-D
hint.hide();
$('body').append( hint ); // I append it
$('.hashint').hover(function(e){
// Set position to cursor's
hint.css( 'left', e.pageX );
hint.css( 'top', e.pageY - 60 );
// animated append
hint.css( 'opacity', 0.2 );
hint.show();
hint.animate( { 'opacity' : 1 }, 100 );
// set text
$( "#hint" , hint).html( $( '#' + $(this).attr( 'id' ) + '-hint' ).html() );
LikeGFX, acela este un javascript, ce ar putea face cu el ? Niste explicatii nu oferi ?
patrunj3l, exista cuvantul "buttons" si in limba romana. Te-as ruga sa incetezi cu astfel de titluri semi-romane.
patrunj3l, exista cuvantul "buttons" si in limba romana. Te-as ruga sa incetezi cu astfel de titluri semi-romane.
Vizitato- Vizitator
ma poate ajuta cineva ? eu vreau butoanele in ceata am vazut pe multe forumuri si imi place ... nu vreau cu imagine
patrunj3l. butoanele acelea nu sunt in ceata. pur si simplu asa sunt facute. LikeGFX a dat un exemplu foarte bun. si eu il folosesc pe ala. vezi ca acel cod este necesar pt tine. aia e rezolvarea la problema ta
Aceea se cheama opacitate scazuta. Urmezi tutorialul indicat de Ina, numai ca in loc de codul de acolo, folosesti:
- Cod:
.buttons img {
opacity: 0.5;
/* Opacitate pentru IE */
filter: alpha(opacity=50);
}
.buttons img:hover {
opacity: 1.0;
/* Opacitate pentru IE */
filter: alpha(opacity=100);
}
Vizitato- Vizitator
gata va multumesc ! defapt ii multumesc mult lui Wisdom asta era ceea cautam
Cu placere
Subiect inchis.
Subiect inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Script CSS pentru stergerea textului de la butoane navigare
» Script hover link nesubliniat
» Script parteneriat,butoane topice
» Script butoane site-uri de socializare
» Script afisare/ascundere butoane bbcode
» Script hover link nesubliniat
» Script parteneriat,butoane topice
» Script butoane site-uri de socializare
» Script afisare/ascundere butoane bbcode
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum