As dori si eu html pentru blogratuit la ultimile subiecte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
As dori si eu html pentru blogratuit la ultimile subiecte
asa cum spune subiectul as dori un html pentru blogratuit la ultimile subiecte si la top postatori si sa-mi spuneti unde pot sa le pun
Ultima editare efectuata de catre dumy98 in Lun Apr 04, 2011 4:46 pm, editata de 1 ori
Re: As dori si eu html pentru blogratuit la ultimile subiecte
multumesc
Ultima editare efectuata de catre dumy98 in Lun Apr 04, 2011 4:45 pm, editata de 1 ori
dumy98, postarile duble nu sunt acceptate decat daca au trecut 24 de ore de la ultimul mesaj. Foloseste butonul Editeaza te rog.
Vizitato- Vizitator
dumy98, acele widget-uri de blog sunt configurate de firma din bazele de date. Codurile lor nu pot fi obtinute pentru ca asta ar presupune accesul la baza de date. Puteti insa creea ceva asemanator cu "ultimele subiecte" folosind un feed rss, dar asta presupune cunostinte vaste in domeniul HTML-ului.
te rog ajuta-ma as dori sa-mi explici cam mura in gura
kegan daca stii ajuta-ma te rog
dumy98: Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiţi butonul edit în acest caz).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Am aruncat acum o privire in panoul unui blog si am observat ca la Multi Blog => Module exista modulul numit "Arhive". Dati click pe pentru a-l modifica si alegeti de acolo "Mod de arhivare" sa fie fiecare articol in parte si la "Numar de elemente de afisat" alegeti un numar al ultimelor dvs. articole ce doriti sa apara. Veti creea astfel un widget ca si acela cu "ultimele subiecte".
Mulţumesc pentru înţelegere!
Am aruncat acum o privire in panoul unui blog si am observat ca la Multi Blog => Module exista modulul numit "Arhive". Dati click pe pentru a-l modifica si alegeti de acolo "Mod de arhivare" sa fie fiecare articol in parte si la "Numar de elemente de afisat" alegeti un numar al ultimelor dvs. articole ce doriti sa apara. Veti creea astfel un widget ca si acela cu "ultimele subiecte".
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar întrebarea sa a primit răspuns, îl voi închide şi marca "rezolvat".
Subiecte similare
» Cum as putea muta subiecte,mesaje, ultimile subiecte mai in dreapta?
» Cum pot schimba scrisul de la subiecte, mesaje si ultimile mesaje cu imagini
» Cum bag pe forum ultimile subiecte?
» cum pot pune ultimile subiecte scrise pe forum pe o banda rotativa ca la forumgratuit
» Când intru într-un subiect, îmi apare o imagine cu subiecte ultimile mesaje
» Cum pot schimba scrisul de la subiecte, mesaje si ultimile mesaje cu imagini
» Cum bag pe forum ultimile subiecte?
» cum pot pune ultimile subiecte scrise pe forum pe o banda rotativa ca la forumgratuit
» Când intru într-un subiect, îmi apare o imagine cu subiecte ultimile mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum