cum fac sa nu mai arata jos forum gratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum fac sa nu mai arata jos forum gratuit
cum fac sa nu mai arata jos creaza un forum gratuit,phpbb ...? se poate sau nu e voie sa faci asa ceva?
Re: cum fac sa nu mai arata jos forum gratuit
Se numeste footer si il poti scoate doar daca cumperi credite
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
P.A --->> Afisare -->> Template-uri -->> General -->> overall_footer
zic numai atat pt ca in primul rand nu e voie !!!
te straduiesti
te straduiesti
Asasins a scris:P.A --->> Afisare -->> Template-uri -->> General -->> overall_footer
te straduiesti
E interzis, mai bine taci, aceasta nu este rezolvarea problemei POSTARULUI.
Deci, POSTARE, nu modifica nimic. Singura cale e sa platesti. Daca modifici ceva ti se va sterge forumul.
HappyFighter a scris:Asasins a scris:P.A --->> Afisare -->> Template-uri -->> General -->> overall_footer
te straduiesti
E interzis, mai bine taci, aceasta nu este rezolvarea problemei POSTARULUI.
Deci, POSTARE, nu modifica nimic. Singura cale e sa platesti. Daca modifici ceva ti se va sterge forumul.
ok scuze
ok am inteles de asta am intrebat daca este voie in primul rand
Deci, rezolvat ?
Vizitato- Vizitator
da puteti inchide topicul
rezolvat=>inchis
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum