Rang-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Rang-uri
Deci,cum pot face ca de exemplu grupul de Desingeri sa aiba rang Desinger ,grupul helper si aiba rank helper si tot asa, pe scurt cum pot da rank unui grup?
Ultima editare efectuata de catre Monsieur. in Sam Apr 02, 2011 9:20 pm, editata de 1 ori
Re: Rang-uri
P.A => Mod Avansat => utilizatori & Grupuri => Ranguri => Administrarea rangurilor => Adauga un rang nou => URL al imaginii Rangului (http://URL_IMAGINE.gif)
Tu nu m-ai inteles cum fac ca unui grup sa-i apara rangu adica daca am creat un grup de desingeri cum sa le dau rang de desinger?
Automat cand intra cineva in grupul x sa primeasca si rangul x nu se poate.
Vizitato- Vizitator
La mine nu,deci am am avut inainte pe langa rang-urile speciale ranguri Newbie,Gold Member car le luai cu posturi ,am sters rangurile alea sa ramana doar acestea pentru staf dar nu apar rangurile ,trebuie cumva sa fie numele rang-ului identic cu cel al grupului?
Pai si acele ranguri trebuie sa fie speciale.
Vizitato- Vizitator
Cu placere
Subiect inchis.
Subiect inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Afisare in profil atat rang special cat si rang dupa numarul de postari
» din: Rang-uri
» Cum dau rang !!
» din: Ranguri
» Cum dau rang !!
» din: Ranguri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum