Administrare Index
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Administrare Index
Buna ziua!
Link: https://i.servimg.com/u/f65/15/75/43/74/inyre_10.jpg
Cum as putea sa am si eu pe forumul meu chenarul de la forumuri? cel transaparent. pentru ultimile subiecte si autorul lor si exista cumva un cod CSS pentru o casuta de cautare asemanatoare? Eu am am incercat sa fac in photoshop o casuta de cautare. mi-a iesit dar nu stiu cum sa fac ca ea sa fie cod CSS. Puteti sa ma ajutati ?
Link: https://i.servimg.com/u/f65/15/75/43/74/inyre_10.jpg
Cum as putea sa am si eu pe forumul meu chenarul de la forumuri? cel transaparent. pentru ultimile subiecte si autorul lor si exista cumva un cod CSS pentru o casuta de cautare asemanatoare? Eu am am incercat sa fac in photoshop o casuta de cautare. mi-a iesit dar nu stiu cum sa fac ca ea sa fie cod CSS. Puteti sa ma ajutati ?
Ultima editare efectuata de catre hegedusu in Mier Mar 30, 2011 10:36 pm, editata de 1 ori
Re: Administrare Index
Mai precis intreaba de Administartorii Help.ForumGratuit.RO ce versiune are aceasta tema ca si in aceasta tema este problema ta.
- Cod:
.lastpost {
border-radius: 3px solid #00D5FF;
border-radius: 4px;
-moz-border-radius: 4px;
-webkit-border-radius: 4px;
box-shadow: 0px 0px 3px #000000;
-moz-box-shadow: 0px 0px 3px #000000;
-webkit-box-shadow: 0px 0px 3px #000000;
padding: 3px;}
Incearca acest cod
Il pui in Foaie de stil CSS. P.A. - Afisare - Imagini si Culori - Culori - Foaie de stil CSS
hegedusu, boldul si culorile sint rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi culoarea de origine a forumului. Ati fost atentionat si mai devreme de colegul meu. Va rog sa cititi Regulamentul. Multumesc!
Metin 2 The Best, in ultimul timp numai raspunsuri pe linga subiect ati dat. Va rog sa va abtineti de la a da posta daca nu stiti raspunsul, sau veti primi warn!
Rezolvat -> inchis.
Metin 2 The Best, in ultimul timp numai raspunsuri pe linga subiect ati dat. Va rog sa va abtineti de la a da posta daca nu stiti raspunsul, sau veti primi warn!
Rezolvat -> inchis.
Subiecte similare
» Administrare rang
» Administrare Ranguri.
» Administrare categorii
» administrare toolbar
» Administrare forum
» Administrare Ranguri.
» Administrare categorii
» administrare toolbar
» Administrare forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum