Problema cu subiecte similare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu subiecte similare
https://i.servimg.com/u/f61/15/61/87/94/oooooo11.jpg
Deci fac un topic scriu in el...
Si dupa jos acolo imi apare sublecte simile dau pe unu din ele si ma redrectioneaza pe alt forum..
Ce as putea sa fac sa nu mai apara subiecte similare alea?
Deci fac un topic scriu in el...
Si dupa jos acolo imi apare sublecte simile dau pe unu din ele si ma redrectioneaza pe alt forum..
Ce as putea sa fac sa nu mai apara subiecte similare alea?
Ultima editare efectuata de catre zidraCS in Lun Mar 28, 2011 4:47 pm, editata de 1 ori
Re: Problema cu subiecte similare
Metin 2 The Best a scris:Poti sa imi zici ce text doresti?
Nu prea te inteleg
Mergeti in Panou => General => Promovarea forumului => Schimb de trafic si dezactivati aceasta optiune.
Kegan, scuza-ma ca te intreb, dar nu s-ar putea sterge acest widget ca sa nu mai apara? Mai simplu...Sau nu merge?
Vizitato- Vizitator
șopârla, despre ce widget vorbiti? Este pur si simplu o optiune ce poate fi sau nu activata (in functie de dorinta administratorului).
Daca v-ati uita cu totii in widgeturi, widgeturi personale apare si subiecte similare.Ei bine, de ce nu pot sterge acel widget doar? Ar fi mai simplu pentru toti(nu c-ar fi greu sa dai cateva clickuri) dar ma gandesc ca exista si a doua solutie.
Vizitato- Vizitator
In widgeturi personale se afla widgeturi create de administratorii forumului. Acestea se pot sterge daca sunt alese in lista derulanta din ultimul chenar de pe pagina cu widgeturi.
Puteti sa ne dati print screen cu widgetul despre care vorbiti?
Puteti sa ne dati print screen cu widgetul despre care vorbiti?
Are dreptate MNiko, greseala mea, va rog sa ma scuzati.Mi s-a parut a fi un widget acesta, nu numai optiunea de acolo.
Vizitato- Vizitator
Rezolvat=>inchis
Subiecte similare
» Problema subiecte similare
» Subiecte Similare
» cum scot subiecte similare?
» Subiecte similare sub topic.
» Am scos subiecte similare dar tot imi arata
» Subiecte Similare
» cum scot subiecte similare?
» Subiecte similare sub topic.
» Am scos subiecte similare dar tot imi arata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum