Cum adaug mesaje si membri pe forumul meu?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum adaug mesaje si membri pe forumul meu?
deci am intrat pe un forum...
am observat ca este doar 1 mesaj si au la membri si mesaje acolo...
Poate va explica mai bine poza
POZA:
Titlu corectat
am observat ca este doar 1 mesaj si au la membri si mesaje acolo...
Poate va explica mai bine poza
POZA:
Titlu corectat
Re: Cum adaug mesaje si membri pe forumul meu?
Poate au restul forumului ascuns si in acem mesaj probabil iti spune sa te inregistrezi nu poti sa ai mesaje decat daca sunt postate si useri al fel nu este nici o "smecherie" ca sa zic asa !
Vizitato- Vizitator
Da contact la YM:STERS sau Skype:STERS si acolo iti fac tot ce vrei !!!
da asta este drept am dat un register si mia aparut milioane de forumuri!R@zv@n a scris:Poate au restul forumului ascuns si in acem mesaj probabil iti spune sa te inregistrezi nu poti sa ai mesaje decat daca sunt postate si useri al fel nu este nici o "smecherie" ca sa zic asa !
Ultima editare efectuata de catre Metin 2 The Best in Dum Mar 27, 2011 4:48 pm, editata de 1 ori
RaDoNBlAK, te rog nu iti mai lasa datele personale in mesajele tale! Suportul se ofera pe forum, nu prin cai private.
zidraCS, nu am inteles deloc ce vrei sa spui, poate in titlu in loc de "playeri" ai vrut sa zici "membri" (vezi ce patesti cand joci prea mult acel shooter, stii la care ma refer) ?
zidraCS, nu am inteles deloc ce vrei sa spui, poate in titlu in loc de "playeri" ai vrut sa zici "membri" (vezi ce patesti cand joci prea mult acel shooter, stii la care ma refer) ?
Vizitato- Vizitator
eu ma joc Counter-Strike si mam obisnuit sa zic "playeri" : ))
Oricum poti da tc
Oricum poti da tc
Mi-am dat seama de la numele tau.eu ma joc Counter-Strike si mam obisnuit sa zic "playeri" : ))
Puteai macar sa iti schimbi titlul daca tot ti-am atras atentia, alt motiv pentru care sa mai renuntati la acel shooter. Crede-ma ca n-ai sa regreti.
Subiect inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum adaug imaine unde scrie subiecte/mesaje/ultimele mesaje
» de ce pe unii membri ii respinge forumul ???
» Cum sa adaug radio pe forumul meu
» Cum adaug divbox pe forumul meu
» Vreau ca forumul sa fie vazut doar de membri
» de ce pe unii membri ii respinge forumul ???
» Cum sa adaug radio pe forumul meu
» Cum adaug divbox pe forumul meu
» Vreau ca forumul sa fie vazut doar de membri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum