Script deselectare poze
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script deselectare poze
Salut: A-si dori si eu un script care blochiaza selectarea pozei (orce tip de poza jpg ,bmp, etc) adica nu te lasa sa o tragi pe desktop de pe forum sau sa dai click dreapta "vezi imaginea" sau "salveaza imaginea ca"
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
Ultima editare efectuata de catre SkiLL in Lun Mar 28, 2011 7:57 pm, editata de 1 ori
Re: Script deselectare poze
Nu stie nimeni ?
Ma poate ajuta si pe mine cineva va rog frumos
Da contact la YM:STERS sau Skype:STERS si acolo iti fac tot ce vrei !!!
Ma ajuta si pe mine cineva pana la urma ?
Am deschis acest topic de 4 zile nu ma poate ajuta si pe mine cineva va rog frumos
" Metin 2 The best " , te rog nu mai comenta aiurea.
Skill , ai nevoie de anti click dreapta , pune urmatorul cod in : P.A => General => Configurare => Descrierea site-ului. Acest cod anuleaza click dreapta pe tot forumul.
Skill , ai nevoie de anti click dreapta , pune urmatorul cod in : P.A => General => Configurare => Descrierea site-ului. Acest cod anuleaza click dreapta pe tot forumul.
- Cod:
<script language=Javascript1.2> function ejs_nodroit() {return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>
Dar eu nu vreau anti click dreapta eu doresc un script, atunci cand dai click dreapta pe o POZA sa nu te lase sa o copi cu acest script care mi lai dat tu o poti copi o tragi pur si simplu intr-o fereastra nou si dai clik dreapta si salvezi imaginea eu doresc ceva ca sa nu o poti misca de loc poza de unde este amplasata sa fie imuna la click stanga ,dreapta orcum ati multumesc paulik0203 pentru ajutor
Nu stiu daca vei gasi un script care sa fie 100 % functional .Sunt multe posibilitati prin care poti "imprumuta " imaginile de pe un anumit site.
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex9/noright2.htm poate te ajuta partial acest cod
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex9/noright2.htm poate te ajuta partial acest cod
Multumesc frumos nick puteti inchide
Topic rezolvat=>inchis
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum