schimbare adresa - afecteaza motoarele de cautare?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
schimbare adresa - afecteaza motoarele de cautare?
salut
am cautat dar am gasit numai topicuri....cu cei care nu stiu cum sa schimbe adresa.......eu vreau altceva...
eu fac o intrebare
vreau sa schimb adresa si nu stiu daca afecteaza motoarele de cautare....adica.....trebuie sa bag adresa cea noua...sau se schimba singura....nu prea am inteles cum sa fac...
Titlu editat.
am cautat dar am gasit numai topicuri....cu cei care nu stiu cum sa schimbe adresa.......eu vreau altceva...
eu fac o intrebare
vreau sa schimb adresa si nu stiu daca afecteaza motoarele de cautare....adica.....trebuie sa bag adresa cea noua...sau se schimba singura....nu prea am inteles cum sa fac...
Titlu editat.
Re: schimbare adresa - afecteaza motoarele de cautare?
va rog frumos...stiu ca nu au trecut 24 de ore de la primul post...dar chiar trb sa schimv adresa...si nus tiu ce sa fac.....adica....sa stiu daca ramane asa pe google.....sau trb sa bag eu iar adresa
P.a > General>Forum>Adresa Internet a forumului>Modificare rapida
Modificare rapida a numelui de forum : numele.forumz.ro ( dupa preferinte )
Modificare
Poti alege de mai jos in ce sa se termine.
Si sa iti raspund la intrebarea ta, da afecteaza motoarele de cautare, trebuie sa le introduci dinou.
Modificare rapida a numelui de forum : numele.forumz.ro ( dupa preferinte )
Modificare
Poti alege de mai jos in ce sa se termine.
Si sa iti raspund la intrebarea ta, da afecteaza motoarele de cautare, trebuie sa le introduci dinou.
Pentru moment, adresa veche va redirectiona spre noua adresa, deoarece forumgratuit face automat aceasta redirectionare. Insa daca intre timp vechea adresa va fi ocupata de alt forum, Google va regasi noul forum in loc de forumul dumneavoastra. Asa ca recomandabil este sa actualizati informatia pentru Google Webmaster Tools si oricare alte astfel de inregistrari in motoare de cautare, topuri, site-uri pentru analiza de trafic, etc.
mersi mult....am adaugat noua adresa....si editat..
Cu placere!
Rezolvat -> inchis.
Rezolvat -> inchis.
Subiecte similare
» Motoarele de cautare !!!
» Nedumerire cu motoarele de cautare.
» De ce imi dezactiveaza motoarele de cautare ?
» Cum înscriu forumul in motoarele de căutare?
» Cum mi-au aparut motoarele de cautare pe forum?
» Nedumerire cu motoarele de cautare.
» De ce imi dezactiveaza motoarele de cautare ?
» Cum înscriu forumul in motoarele de căutare?
» Cum mi-au aparut motoarele de cautare pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum