Votare in cadrul unui sondaj doar membrii care au minim 20 de mesaje postate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Votare in cadrul unui sondaj doar membrii care au minim 20 de mesaje postate
buna seara
as dori daca se poate sa imi spune-ti cum sa fac , ca in cadrul unui sondaj sa poata vota doar membrii care sa spunem de exemplu au postate pe forum un numar de 20 de mesaje.
nu as vrea doar sa te inregistrezi , sa votezi si gata.
multumesc
as dori daca se poate sa imi spune-ti cum sa fac , ca in cadrul unui sondaj sa poata vota doar membrii care sa spunem de exemplu au postate pe forum un numar de 20 de mesaje.
nu as vrea doar sa te inregistrezi , sa votezi si gata.
multumesc
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Re: Votare in cadrul unui sondaj doar membrii care au minim 20 de mesaje postate
totusi sa dori sa imi raspunda cineva din staff, fara a te jigni darkstar, dar poate exista si tu nu sti
Re: Votare in cadrul unui sondaj doar membrii care au minim 20 de mesaje postate
Creati un grup automat pentru care conditia de aderare la grup este 20 de mesaje postate, apoi pentru forumul in care creati sondajele debifati permisiunea de votare pentru vizitatori si membri si bifati doar pentru grupul celor cu peste 20 de mesaje si bineinteles pentru moderatori si alte grupuri speciale carora doriti sa le permiteti sa voteze.
Putea sa va raspunda oricine,, nu era nevoie neaparat de cineva din staff, nici noi nu sintem atotstiutori
Putea sa va raspunda oricine,, nu era nevoie neaparat de cineva din staff, nici noi nu sintem atotstiutori
grupul stiu sa il creez, dar cum pun acea conditie de adrerare la grup care au peste 20 de mesaje
am preferat sa astept si alta parere pentru ca uite exista aceasta optiune, iar darkstar nu m-a putut ajuta
am preferat sa astept si alta parere pentru ca uite exista aceasta optiune, iar darkstar nu m-a putut ajuta
Scuze de raspuns, nu eram sigur de un lucru
Cand creati grupul aveti Adeziunea automata a membrilor , setati-o pe da si scrieti mai jos numarul minim de postari 20
Cand creati grupul aveti Adeziunea automata a membrilor , setati-o pe da si scrieti mai jos numarul minim de postari 20
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
multumesc frumos darkstar pentru raspuns
sper ca nu te-am jignit cu nimic
sper ca nu te-am jignit cu nimic
puteti inchide acest subiect, multumesc pentru raspunsuri
Cu placere!
Rezolvat -> inchis
Rezolvat -> inchis
Subiecte similare
» Numar minim de mesaje postate de un membru
» Un forum doar pentru membrii VIP
» membrii sa nu isi mai poata sterge mesajele odata postate
» Script poza din profil langa ultimile mesaje postate Re
» Cum ascund LINKURILE (sa le vada doar membrii)?
» Un forum doar pentru membrii VIP
» membrii sa nu isi mai poata sterge mesajele odata postate
» Script poza din profil langa ultimile mesaje postate Re
» Cum ascund LINKURILE (sa le vada doar membrii)?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum