Cerere de Rank
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere de Rank
Tipul de imagine: Rank
Cu sau fara animatie: Fara
Imagine de fundal: Negru
Text Dorit: Fondator, Administrator, Designer,Moderator, Membru Important, Jucator RPG, Banned (Gri)
Culoare Text: Culoare care am pus si mai sus
Linkul Forumului dumneavoastra: anime-color.forumgratuit.ro
Mesaj suplimentar in imagine: As dori sa nu fie foarte simplu, daca putetii sa adugati niste imagini:Fondator, Administrator,Moderator, Membru Important, Designer, Banned,
Jucator RPG
Si inca ceva va rog sa incercati sa le faceti la ceisasi marime nu stiu o cifral a marime dar sa vrea cam atat de mare si sa semene cu asta.
Multumesc anticipat !
P.S. Va rog nu va grabiti astept!
Cu sau fara animatie: Fara
Imagine de fundal: Negru
Text Dorit: Fondator, Administrator, Designer,Moderator, Membru Important, Jucator RPG, Banned (Gri)
Culoare Text: Culoare care am pus si mai sus
Linkul Forumului dumneavoastra: anime-color.forumgratuit.ro
Mesaj suplimentar in imagine: As dori sa nu fie foarte simplu, daca putetii sa adugati niste imagini:Fondator, Administrator,Moderator, Membru Important, Designer, Banned,
Jucator RPG
Si inca ceva va rog sa incercati sa le faceti la ceisasi marime nu stiu o cifral a marime dar sa vrea cam atat de mare si sa semene cu asta.
Multumesc anticipat !
P.S. Va rog nu va grabiti astept!
Re: Cerere de Rank
Le fac si pe restu in genul asta?Sau vrei alt model
Vizitato- Vizitator
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum