Topic pentru curatare
Pagina 22 din 83 • Distribuiţi
Pagina 22 din 83 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 52 ... 83
Topic pentru curatare
Rezumarea primului mesaj :
Alexandru Nastasa => Respinsa
Alexandru Nastasa => Respinsa
Ultima editare efectuata de catre ezlidor in Dum Noi 14, 2010 5:28 am, editata de 1 ori
Re: Topic pentru curatare
1.Categoria: Informatica si internet
2.Titlu: E-Life - Sursa vietii tale
3.Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4.Limba: Romana
5.Descriere: Un site pe care poti fi profesor si in acelasi timp elev. Sursa vietii tale. Tutoriale de toate genurile, informatii utile si articole. Oferim suport!
2.Titlu: E-Life - Sursa vietii tale
5.Descriere: Un site pe care poti fi profesor si in acelasi timp elev. Sursa vietii tale. Tutoriale de toate genurile, informatii utile si articole. Oferim suport!
Ultima editare efectuata de catre Ruddpack in Mier Mar 16, 2011 9:59 pm, editata de 1 ori
Scz am dat citeaza in loc de edit:|!
1.Categoria: Calculatoare internet
2.Titlu: 4uLike
5.Descriere: Un forum in care gasiti toti ce vreti ! Oferim suport pentru jocuri, software, hardware si FG. Puteti face cereri de imagini in zona "graphic design", puteti gasi diverse servere in sectiunea "4metin". Fiecare membru este important pentru noi !
5.Descriere: Un forum in care gasiti toti ce vreti ! Oferim suport pentru jocuri, software, hardware si FG. Puteti face cereri de imagini in zona "graphic design", puteti gasi diverse servere in sectiunea "4metin". Fiecare membru este important pentru noi !
GoLdWyNNN- # ;x => Acceptat.
2peiSt => Acceptat.
Ruddpack => Respins. Nu se accepta forumuri in limba engleza si nici categoria indicata nu exista.
De asemenea, ati primit mustrare pentru dublu post.
Darth Vader => Acceptat.
buzatusoryn => Acceptat.
aNeKKo_ => Acceptat. Monitorizez insa forumul pentru ca am gasit o sectiune (inca fara vreun mesaj) ce ar putea incalca conditiile generale.
Cucciolo006 => Respins. Forumul seamana prea mult cu forumul de suport.
2peiSt => Acceptat.
Ruddpack => Respins. Nu se accepta forumuri in limba engleza si nici categoria indicata nu exista.
De asemenea, ati primit mustrare pentru dublu post.
Darth Vader => Acceptat.
buzatusoryn => Acceptat.
aNeKKo_ => Acceptat. Monitorizez insa forumul pentru ca am gasit o sectiune (inca fara vreun mesaj) ce ar putea incalca conditiile generale.
Cucciolo006 => Respins. Forumul seamana prea mult cu forumul de suport.
1.Categoria: Calculatoare internet
5.Descriere: Un forum in care gasiti toti ce vreti ! Oferim suport pentru jocuri, software, hardware FG, etc. . Puteti face cereri de imagini in zona "graphic design", puteti gasi diverse servere in sectiunea "4metin". Fiecare membru este important pentru noi !
PS: daca tot "forumul meu este foarte asemanator cu forumul de suport" as vrea sa imi trimiteti prin PM ca sa imi ziceti cum sa fac sa nu mai fie Am modificat forumul sa nu mai fie ca pe acesta.....
5.Descriere: Un forum in care gasiti toti ce vreti ! Oferim suport pentru jocuri, software, hardware FG, etc. . Puteti face cereri de imagini in zona "graphic design", puteti gasi diverse servere in sectiunea "4metin". Fiecare membru este important pentru noi !
PS: daca tot "forumul meu este foarte asemanator cu forumul de suport" as vrea sa imi trimiteti prin PM ca sa imi ziceti cum sa fac sa nu mai fie Am modificat forumul sa nu mai fie ca pe acesta.....
Cucciolo006, e grav daca nici nu constientizati ce faceti. Verificati titlurile forumurilor din "zona de suport" de la dvs. si cele de la "sectiunea de suport" de aici si sper sa va dati seama.
Pagina 22 din 83 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 52 ... 83
Subiecte similare
» Topic pentru curatare
» Cum pot sa fac un Topic pentru curatare ?
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Un topic sa se pota pune topic global!
» Cum pot sa fac un Topic pentru curatare ?
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Un topic sa se pota pune topic global!
Pagina 22 din 83
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum