Au disparut Creaza un forum etc din josul pagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Au disparut Creaza un forum etc din josul pagini
Dupa cum zice si titlul au disparut alea din josul pagini (creaza un forum etc)
Asta sa intamplat de cand am modificat templateul overall_footer ca sa scriu cv acolo jos
Poza ca sa intelegeti mai bine
Nu am facuto cu intentie ca sa dispara alea de acolo
Asta sa intamplat de cand am modificat templateul overall_footer ca sa scriu cv acolo jos
Poza ca sa intelegeti mai bine
Nu am facuto cu intentie ca sa dispara alea de acolo
Re: Au disparut Creaza un forum etc din josul pagini
deci dupa cum vad acolo nu este niki o problema ca au disparut nu?
Ba da, trebuie sa va resetati template-ul overral_footer pentru a va aparea copyright-ul.Daca nu este posibil sa fie sters forum-ul dumneavoastra deoarce nu ati platit pentru ca sa stergeti ce este in regulamentul de utilizare.
Vizitato- Vizitator
daca inlocuesc codul cu cel de la actualizari,Copiryght-ul care lam scri eu (uitate pe primul postla img) nu apare asa ca acolo,ci asa clickSilent Assasin a scris:Ba da, trebuie sa va resetati template-ul overral_footer pentru a va aparea copyright-ul.Daca nu este posibil sa fie sters forum-ul dumneavoastra deoarce nu ati platit pentru ca sa stergeti ce este in regulamentul de utilizare.
Pai link-urile trebuie sa apara daca nu ati platit pentru a nu mai fi afisate.
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
poi nu am platit
si nici nu am avut vreo intentie sa le scot
si nici nu am avut vreo intentie sa le scot
Copyright-ul apare pe fundalul temei si nu pe fundalul negru pe care a fost pus initial, am inteles bine? Va trebui inseamna sa adaugati un background pentru portiunea aceea de cod din template. Insa trebuie sa va puneti la loc si linkurile forumgratuit.
ina nu conteaza daca imi apar iar linkurile acolo
eu vreau sa imi fie ca inainte adica unde scrie copiryght-ul
eu vreau sa imi fie ca inainte adica unde scrie copiryght-ul
Ina a scris:Va trebui inseamna sa adaugati un background pentru portiunea aceea de cod din template.
Din pacate nu am cum sa vad ce aveti dumneavoastra in template si la HTML recunosc - nu prea ma pricep. Poate va ajuta acest topic, trebuie fie sa stiti culoarea pe care ati avut-o ca background, fie sa folositi o imagine avind culoarea respectiva.
gata am rezolvat
sper sa ramana asa de data asta
ms pentru ajutor
puteti da tc
sper sa ramana asa de data asta
ms pentru ajutor
puteti da tc
Rezolvat -> inchis
Subiecte similare
» Cum imi pot face si la mine pe forum o broasca sau ce e chestia aceea cu cele doua baloane colorate pe care scrie Creaza un forum gratuit si Creaza un
» Cum pot scapa de mesaje noi/nu sunt mesaje noi si forum blocat din josul pagini
» josul pagini
» Problema Josul Pagini
» Cum pun Parteneriati in josul pagini
» Cum pot scapa de mesaje noi/nu sunt mesaje noi si forum blocat din josul pagini
» josul pagini
» Problema Josul Pagini
» Cum pun Parteneriati in josul pagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum