cum fac sa imi apara cine este conectat in ultimele 60min pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum fac sa imi apara cine este conectat in ultimele 60min pe forum?
Salut as vrea si eu sa stiu cum fac sa imi apara ca la b-zone jos cine este conectat in ultimele 60min
Ultima editare efectuata de catre quEr0LL in Mier Mar 02, 2011 11:25 am, editata de 1 ori
Re: cum fac sa imi apara cine este conectat in ultimele 60min pe forum?
PA=>Afisare=>Pagina de start=>Generalitati=>Afisarea listei cu membri conectati in ultimele 60* ore=>Da
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Multumesc Topic closed:)
60min= 1 ora. Deci in caseta trebuie sa treci 1 ca sa vezi utilizatorii conectati in ultima ora. Dar probabil ca ai pus gresit intrebarea.
Rezolvat => inchis
Rezolvat => inchis
Subiecte similare
» Nu imi apare cine este conectat legenda ultimi utilizatori conectati in 99 ore cine este conectat pe chatbox etc..
» Cine este conectat ?
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Care este scriptul pentru cine este conectat??
» Cine este conectat
» Cine este conectat ?
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» Care este scriptul pentru cine este conectat??
» Cine este conectat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum