Mi sa sters forumul - il pot recupera daca am depus contestatie?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Mi sa sters forumul - il pot recupera daca am depus contestatie?
Mi s-a sters forumul... am depus contestate...am vreo sansa sa recuperez datele?
Titlu editat
Titlu editat
Re: Mi sa sters forumul - il pot recupera daca am depus contestatie?
Daca forumu e cel din profil,mie imi intra normal.
Daca nu, atunci daca ati facut contestatie, in urma verificarilor daca forumu tau respecta regurile de utilizare va fi recuperat daca nu ghinion.
Mai multe informatii:
OnlineGuardian: Ce este şi ce puteţi face?
Daca nu, atunci daca ati facut contestatie, in urma verificarilor daca forumu tau respecta regurile de utilizare va fi recuperat daca nu ghinion.
Mai multe informatii:
OnlineGuardian: Ce este şi ce puteţi face?
Vizitato- Vizitator
m-am mai lamurit cu un prieten ... asta e forumul http://glaciar-strike.forumers.ro/ .. ms de sfat
am o intrebare... in cat timp dupa depunderea contestatilor se raspunde cu sanse de deblocare ?
Daca ati facut contestatia si forum-ul nu este deblocat va ramane asa.Nu veti primi nici un raspuns din partea lor (cum nu spun motiv asa si deblocarea).
Vizitato- Vizitator
( si trebuie sa fac inca o cerere?
Nu. Daca ati facut contestatie si forum-ul nu a fost dezblocat atunci nu il mai puteti recupera deoarece ati incalcat regurile de utilizare
Vizitato- Vizitator
Deci poti sa-ti iei adio de la el !
pustiul: M-am interesat pentru dumneavoastra, si daca doriti ca respectiva contestatie sa fie solutionata va rog sa trimiteti un mesaj privat catre Luky, cu adresa forumului si toate detaliile contestatiei.
Contestatia va fi analizata si daca aveti dreptate 100% veti avea forumul inapoi. Insa daca nu aveti certitudinea ca nu ati incalcat Conditiile generale, nu va faceti prea mari iluzii.
Va reamintesc totodata ca postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore. Folositi butonul "editeaza". Ati primit warn pentru repetarea acestei abateri.
Contestatia va fi analizata si daca aveti dreptate 100% veti avea forumul inapoi. Insa daca nu aveti certitudinea ca nu ati incalcat Conditiile generale, nu va faceti prea mari iluzii.
Va reamintesc totodata ca postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore. Folositi butonul "editeaza". Ati primit warn pentru repetarea acestei abateri.
adevarul e ca am avut un subiect cu hackuri dar lam sters imediat
Edit : zicetimi si mie de ce am asa scazuta linuta de respectarea regulilor pe forum gratuit ca le respect
Edit : zicetimi si mie de ce am asa scazuta linuta de respectarea regulilor pe forum gratuit ca le respect
Astfel de lucruri se cer unui membru din staff prin MP, te rog sa nu te mai abati de la subiect.
Vizitato- Vizitator
Este cu doua mesaje mai susIna a scris:pustiul:
Ati primit warn de doua ori, pentru cumul de sanctiuni: o data pentru dublu post, si o data pentru deschiderea de subiecte cu titlu inexplicit.
Observ ca problema privind contestatia a fost clarificata. Topic inchis.
Subiecte similare
» Cum recuperez forumul daca a fost sters?
» Daca sa sters forumul mai am voie la altul?
» Daca un user posteaza ceva ilegal forumul meu poate fi sters?
» Cum imi pot recupera forumul ?
» Daca a fost sters un utilizator cum il pot readuce?
» Daca sa sters forumul mai am voie la altul?
» Daca un user posteaza ceva ilegal forumul meu poate fi sters?
» Cum imi pot recupera forumul ?
» Daca a fost sters un utilizator cum il pot readuce?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum