Categorii gresite la promovare -> modificare?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Categorii gresite la promovare -> modificare?
In nopti precum aceasta stau si ma uit prin forumurile care sunt in sectiunea de promovare.
Nu ati putea alege voi categoriile?
Ca foarte multi le-au pus la categorii gresite. De exemplu la Diverse sunt unii cu Sporturi, unii cu Jocuri RPG si pentru astea chiar exista categorii.
Eu una am forumul la diverse ca nu il pot incadra in altceva, fiind un forum cu de toate, fara o tematica anume.
Multumesc
Nu ati putea alege voi categoriile?
Ca foarte multi le-au pus la categorii gresite. De exemplu la Diverse sunt unii cu Sporturi, unii cu Jocuri RPG si pentru astea chiar exista categorii.
Eu una am forumul la diverse ca nu il pot incadra in altceva, fiind un forum cu de toate, fara o tematica anume.
Multumesc
Re: Categorii gresite la promovare -> modificare?
Userul asa si-a facut prezentarea, nu il putem forta noi sa puna alta sectiune la descriere decit ce a scris el personal in prezentare.
Deranjeaza asa mult ? Nu cred .
Eu nici macar nu ma uit la acele sectiuni, iar daca ai observat nici nu m-a interesat sa-mi pun forumul acolo.
Deranjeaza asa mult ? Nu cred .
Eu nici macar nu ma uit la acele sectiuni, iar daca ai observat nici nu m-a interesat sa-mi pun forumul acolo.
1960- Vizitator
lexa a scris:1.Categoria unde prezentarea va fi postata. Puteţi alege numai o singura categorie din cele prezente. Daca credeti ca niciuna din cele existente nu se potriveste, puteti mentiona acest lucru si moderatorii vor decide daca sa adauge sau nu una noua.
1960 a scris:Deranjeaza asa mult ? Nu cred .
Dar daca tu cumperi un produs pentru ca pe eticheta scrie ceva, de exemplu ca produsul este 100% natural si cand il deschizi acasa iti dai seama ca e plin de conservanti, ca are gust de chimicale si ca nici nu seamana la gust cu vreo leguma sau vreun fruct nu te deranjeaza? Si ce faci atunci? Te duci la OPC si te plangi acolo, sa rezolve ei problema.
Asa si aici, ma astept sa gasesc cu totul altceva cand intru la diverse nu forumuri de Photoshop, CS si fotbal... Doar ca aici nu exista OPC, existati voi...
Ma deranjeaza si ca simplu user ca una ma astept sa vad si alta gasesc... Iar ca admin al unui forum de la diverse ma deranjeaza aceasta falsa concurenta, ma enerveaza ca aceia pretind a fi ceva ce nu sunt.
Deci da, deranjeaza destul de mult in cazul meu
Mariko21: am sa propun reordonarea forumurilor de acolo si chiar deschiderea unor categori noi ... dar aici e doar decizia lui Lexa. Daca o sa aprobe am sa ma ocup personal de a le pune unde trebuie.
Multumim pentru sugestia / propunerea ta
Nu stiu cum de tu gasesti niste propuneri asa bune, parerea mea, care ar inbunatati aspectul forumului de suport, si alti pun tot felul de "tampenii" sa spunem ... FELICITARI ! ... ai o viziune foarte buna
Multumim pentru sugestia / propunerea ta
Nu stiu cum de tu gasesti niste propuneri asa bune, parerea mea, care ar inbunatati aspectul forumului de suport, si alti pun tot felul de "tampenii" sa spunem ... FELICITARI ! ... ai o viziune foarte buna
Merci mult si pentru luarea in considerare a sugestiei si pt compliment
As propune ca tu sa devii moderator aici si sa te ocupi numai de acest lucru.
Verificarea topicurilor din fiecare forum, si mutarea in sectiunea respectiva a forumurilor care nu tin de sectiunea unde s-au pus. E nevoie de un om, special, acolo.
Nimeni nu este obligat ca atunci cind un user isi promoveaza forumul aici, sa il ia la puricat in amanunt sa vada de ce sectiune tine.
Indeplineste conditiile cerute , este acceptat.
Nu suntem noi vinovati ca unul are forum plin de fotbal si il promoveaza la "bucatarie".
Mergem pe bun simt, pe incredere.
Cel ce a pus prezentarea se presupune ca stie de ce sectiune tine forumul sau.
Multi din cei ce le-au fost mutate promo-urile vor incepe comentarii pe aceasta tema.
Verificarea topicurilor din fiecare forum, si mutarea in sectiunea respectiva a forumurilor care nu tin de sectiunea unde s-au pus. E nevoie de un om, special, acolo.
Nimeni nu este obligat ca atunci cind un user isi promoveaza forumul aici, sa il ia la puricat in amanunt sa vada de ce sectiune tine.
Indeplineste conditiile cerute , este acceptat.
Nu suntem noi vinovati ca unul are forum plin de fotbal si il promoveaza la "bucatarie".
Mergem pe bun simt, pe incredere.
Cel ce a pus prezentarea se presupune ca stie de ce sectiune tine forumul sau.
Multi din cei ce le-au fost mutate promo-urile vor incepe comentarii pe aceasta tema.
1960- Vizitator
Pai de ce sa se supere ca li s-au mutat promourile?
Ca e vina lor ca le-au pus de la inceput gresit.
Pai pentru ca sa ii instiintati ati putea sa le trimiteti un PM cu motiv si noua locatie
Ca e vina lor ca le-au pus de la inceput gresit.
Pai pentru ca sa ii instiintati ati putea sa le trimiteti un PM cu motiv si noua locatie
*** Inchid aceast topic deoarece decizia o poate lua doar Lexa privind cele 2 propunri
... chiar mi-ar place sa vina Marko printre noi ... ... cum am mai spus-o, are o viziune buna si cred ca ne-ar putea ajuta ... atat in organizare cat si in aspect
... chiar mi-ar place sa vina Marko printre noi ... ... cum am mai spus-o, are o viziune buna si cred ca ne-ar putea ajuta ... atat in organizare cat si in aspect
mariko21, ezlidor ce veti face cu adresa internet a forumului fiecaruia ?
PA / GENERAL / ADRESA DE IN TERNET A FORUMULUI - Alegere pe categorie
aceeasi sectiune se presupune ca o are si acolo in PA .
vei obliga fiecare admin sa modifice acolo ?
propunere respinsa
PA / GENERAL / ADRESA DE IN TERNET A FORUMULUI - Alegere pe categorie
aceeasi sectiune se presupune ca o are si acolo in PA .
vei obliga fiecare admin sa modifice acolo ?
propunere respinsa
1960- Vizitator
Intre timp a fost implementata aceasta optiune, fiecare administrator de forum poate crea propria sa categorie in topul forumurilor, daca nu gaseste nimic in care sa se incadreze.
Subiecte similare
» Modificare cod promovare
» Modificare categorii
» Modificare Bare categorii
» Modificare categorii forum
» Modificare aspect categorii
» Modificare categorii
» Modificare Bare categorii
» Modificare categorii forum
» Modificare aspect categorii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum