Conectarea forumului cu pagina de FB
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Conectarea forumului cu pagina de FB
Nu ma prea pricep cu setarile si chestiile de genul asa ca am nevoie de ceva ajutor.
Incerc si eu sa fac smecheria asta cu facebook-ul insa nu merge, la mine nu vrea.
Am accesat link-ul care ma trimite la o fereastra FB unde mi se cere sa introduc numele site-ului si url-ul... deci... ce nume? ce site? ce url?
Cand am copiat link-ul forum-ului meu in fereastra FB am primit mesaj ca nu este corect...
Asta o data...
Multumesc frumos.
Seara Faina!
Re: Conectarea forumului cu pagina de FB
ti-am mai spus si in alt topic , completezi cu numele fourmului (ai grija la caracterele folosite , sa fie acceptate de Facebook) , iar campul URL il completezi cu adresa de internet a forumului , dar aici este partea interesanta , daca citeai instructiunile de la facebook ai fi observat ca iti cer sa pui "/" dupa adresa web , deci va avenii ceva de genul :
www.adresaforum.subdomeniu.com/
bafta
www.adresaforum.subdomeniu.com/
bafta
Vizitato- Vizitator
Merci pentru raspuns... a functionat insa se pare ca a fost o eroare a Facebook-ului... Nu-i nevoie sa ne iritam... ca ne scurtam viata si ne ingreunam traiul... Sunt si eu inceptaoare in ale forum-urilor ... invat....
Multumesc frumos.
Seara faina!
Multumesc frumos.
Seara faina!
cam plin de erori facebook-ul in ultima vreme , incearca si maine , si vezi , oricum acela este secretul ... mici amanunte la care trebuie sa fi foarte atenta
O seara faina si tie
O seara faina si tie
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum modific pagina de start a forumului
» Cum pot sa micsorez pagina forumului?
» Cum fac pagina de start a forumului?
» Lipsa iconite pe pagina forumului
» Propria pagina de start, in afara forumului
» Cum pot sa micsorez pagina forumului?
» Cum fac pagina de start a forumului?
» Lipsa iconite pe pagina forumului
» Propria pagina de start, in afara forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum