Pot face forumul in 2 limbi?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Pot face forumul in 2 limbi?
Am si eu o intrebare ...pot sa pun optiunea de a alege celor care sa se conecteze limba forumului...de ex sa fie si in romana si in engleza acelasi forum?
Multumesc astept un raspuns. O seara buna.
Multumesc astept un raspuns. O seara buna.
Re: Pot face forumul in 2 limbi?
Puteti realiza asta doar cu widget-ul de la Google Translate. Poate traduce forumul dvs. in cateva zeci de limbi, nu doar 2. Bineinteles, nimeni nu raspunde de corectitudinea mesajelor traduse.
Sper ca nu ma abat de la reguli... ca sa raspund:) eu vroiam sa intreb de fapt daca e vreo optiune stii cand deschizi sa alegi limba nu neaparat sa fie traduse postarile stii cum sunt de ex la situri de bilete.. ai varianta de limba engleza si fr... si daca da unde adaug asta.
Multumesc.
Multumesc.
Nu, in panou nu aveti nicio optiune de acest fel. Alta solutie in afara de cea expusa de mine nu vad.
Ok merci ...si poti sa imi zici cum fac asta adica cu widget-ul ...de unde il iau si cum il adaug ;
- Cod:
<div id="google_translate_element"></div><script>
function googleTranslateElementInit() {
new google.translate.TranslateElement({
pageLanguage: 'ro'
}, 'google_translate_element');
}
</script><script src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>
Multumesc mult de tot
Subiecte similare
» Forumul in 2 limbi
» Forumul poate fi pe mai multe limbi?
» Cum sa fac sa am forumul disponibil in mai multe limbi?
» Cum Pot Face CA PE Forumul ALA
» Pot face videoteca pe forumul meu?
» Forumul poate fi pe mai multe limbi?
» Cum sa fac sa am forumul disponibil in mai multe limbi?
» Cum Pot Face CA PE Forumul ALA
» Pot face videoteca pe forumul meu?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum