cat dureaza un forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cat dureaza un forum ?
vreau sa stiu si eu dak imi fac un forum de ex cat dureaza e pe viata sau cativa ani ?
*** bold eliminat
*** bold eliminat
Ultima editare efectuata de catre kinD in Sam Feb 12, 2011 2:10 pm, editata de 1 ori
Re: cat dureaza un forum ?
kinD te rog modifica-ti titlul topicului intr-unul mai explicit
pai vrea sa zica dak forumul e pe viata sau pe cativa ani
cum adica cat dureaza? nu exista niciun termen, teoretic oricat
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Forumul poate sa reziste foarte mult timp daca ai grija de el..de exemplu nu te ingrijesti de el..posteaza unii ceva la tine pe forum..fac reclamatie..si s-a dus..
kinD forumul poate tine pe viata daca respecti reguirle si conditile generale
roxiroxgirl, te rog sa nu mai moderezi alti membri, acest lucru este rezervat staff-ului.
kinD, boldul si culorile sunt rezervate pentru moderare.
kinD, boldul si culorile sunt rezervate pentru moderare.
Vizitato- Vizitator
*** din moment ce acest topic pare sa fie rezolvat il voi blocat si marca ca fiind rezolvat
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum