daca postez o informatie pe forum platesc din cauza dreptului de autor pe care le au acele informatii?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
daca postez o informatie pe forum platesc din cauza dreptului de autor pe care le au acele informatii?
buna ziua! am si eu o intrebare la dumneavoastra.. daca postez o informatie de pe un site pe forumul meu mai tarziu as putea sa platesc din cauza dreptului de autor pe care il au?
Re: daca postez o informatie pe forum platesc din cauza dreptului de autor pe care le au acele informatii?
Daca este protejata , da .. daca nu, poti posta.
Re: daca postez o informatie pe forum platesc din cauza dreptului de autor pe care le au acele informatii?
pai avand in vedere k forumul meu este un forum despre seriale indiene....ca oricum la cate informatii am postat eu pana acum, nu am platit nimic, dar vreau sa stiu daca platesc ceva postand acele informatii
Daca adaugati sursa nu cred ca ar exista vre-o problema, dar daca autorul site-ului a mentionat pe site-ul sau ca contunutul nu poate fi preluat decat cu acodrul lui si observa ca vb acti copiat continutul fara nici un acord, poate raportata serviciilor in cauza si va poate chema in justitie.
Pentru mai multe detalii, cautai pe google Legea dreptului de autor
rezolvat ?
Pentru mai multe detalii, cautai pe google Legea dreptului de autor
rezolvat ?
da..multumesc de raspuns...puteti inchide topicul
Subiecte similare
» Problema Forum . Nu merg Videoclipurile care le postez alea YouTube.
» De ce imi apar acele contururi la imaginile din pagina HTML pe care am creeat-o? [R]
» Cum postez un videoclip pe forum?
» Cum pun la descriere un text pe care daca dai cick sa te trimita la regulament?
» Cum adaugam icon-uri care raman in stanga indiferent daca dam scroll sau nu
» De ce imi apar acele contururi la imaginile din pagina HTML pe care am creeat-o? [R]
» Cum postez un videoclip pe forum?
» Cum pun la descriere un text pe care daca dai cick sa te trimita la regulament?
» Cum adaugam icon-uri care raman in stanga indiferent daca dam scroll sau nu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum