CU PERMISIUNEA ADMINISTRATORULUI UNUI FORUM AM VOIE SA COPIEZ TOPICURI DE PE FORUMUL RESPECTIVULUI ADMINISTRATOR?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
CU PERMISIUNEA ADMINISTRATORULUI UNUI FORUM AM VOIE SA COPIEZ TOPICURI DE PE FORUMUL RESPECTIVULUI ADMINISTRATOR?
Rezumarea primului mesaj :
Am o intrebare pentru Administratori...
Se poate cere la administratotii altor forumuri sa se faca copyright'ul continutul forumuli lor?
[Adica sa ceara permisiune de a copia continul forumului...]
ADICA POT SA CER ACORDUL UNUI ADMINISTRATOR AL UNUI ANUMIT FORUM...CA II CER APROBAREA SA II POT COPIA CONTINUTUL FORUMULUI?
SE POATE ?
Am o intrebare pentru Administratori...
Se poate cere la administratotii altor forumuri sa se faca copyright'ul continutul forumuli lor?
[Adica sa ceara permisiune de a copia continul forumului...]
ADICA POT SA CER ACORDUL UNUI ADMINISTRATOR AL UNUI ANUMIT FORUM...CA II CER APROBAREA SA II POT COPIA CONTINUTUL FORUMULUI?
SE POATE ?
Ultima editare efectuata de catre dannythareboss in Mar Feb 08, 2011 3:15 pm, editata de 2 ori
Re: CU PERMISIUNEA ADMINISTRATORULUI UNUI FORUM AM VOIE SA COPIEZ TOPICURI DE PE FORUMUL RESPECTIVULUI ADMINISTRATOR?
Aha, deci membrii forumului au probleme cu vederea, mai nou? Ce faceti si cum scrieti pe forumul dumneavoastra nu ma intereseaza, insa acest forum are niste reguli pe care va rog sa le respectati.
Daca forumul dumneavoastra nu este pe forumgratuit, va rog sa solicitati ajutor pe forumul de suport al platformei pe care aveti forumul.
Daca forumul dumneavoastra nu este pe forumgratuit, va rog sa solicitati ajutor pe forumul de suport al platformei pe care aveti forumul.
Re: CU PERMISIUNEA ADMINISTRATORULUI UNUI FORUM AM VOIE SA COPIEZ TOPICURI DE PE FORUMUL RESPECTIVULUI ADMINISTRATOR?
raspunsul la intrebarea dvs. s-a det deja in acest topic => blocat & rezolvat
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Permisiunea unui administrator
» Recuperarea unui forum sters de catre un administrator al forumul- titlu modificat nick
» Pot Sa Copiez membrii de pe un forum pe alt forum ?
» Am voie sa fac un astfel de forum?
» Daca sa sters forumul mai am voie la altul?
» Recuperarea unui forum sters de catre un administrator al forumul- titlu modificat nick
» Pot Sa Copiez membrii de pe un forum pe alt forum ?
» Am voie sa fac un astfel de forum?
» Daca sa sters forumul mai am voie la altul?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum