Cum as putea sa imi schimb schema utilizatorului!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum as putea sa imi schimb schema utilizatorului!
Buna ziua am si eu o intrebare,
Cum as putea sa imi bag o daia ca la voi dar nu exact la fel cum e la voi dunga Respectare reguli si scrie cat respecta la mine vreau sa scrie Warn LVL
Cum as putea sa imi bag o daia ca la voi dar nu exact la fel cum e la voi dunga Respectare reguli si scrie cat respecta la mine vreau sa scrie Warn LVL
Ultima editare efectuata de catre EastSider in Dum Feb 06, 2011 10:39 am, editata de 2 ori
Re: Cum as putea sa imi schimb schema utilizatorului!
Folosiţi un titlul de topic care sa corespundă cu problema/întrebarea dumneavoastră
Deci tu vrei:
1. Sa adaugi bari de warn
2. Sa pui anumite imagini pentru anumite ranguri?
NU INTELEG NIMIC !
1. Sa adaugi bari de warn
2. Sa pui anumite imagini pentru anumite ranguri?
NU INTELEG NIMIC !
Ech0: Nu mai moderaţi alţi membri. Acest lucru este rezervat numai pentru staff.
RevolveR: Vă rog să folosiţi scrisul normal, fără cuvinte scrise cu litere mari!
Mulţumesc pentru înţelegere!
EastSider, puteti fi mai clar? Va rog, de asemenea, sa puneti cate o intrebare intr-un topic. Nu rezolvam mai multe probleme intr-un singur subiect.
RevolveR: Vă rog să folosiţi scrisul normal, fără cuvinte scrise cu litere mari!
Mulţumesc pentru înţelegere!
EastSider, puteti fi mai clar? Va rog, de asemenea, sa puneti cate o intrebare intr-un topic. Nu rezolvam mai multe probleme intr-un singur subiect.
Incearca aici: help.forumgratuit.ro/t6379-creare-profil-personalizatbara-warn
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Topic rezolvat=>inchis
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum