Cum as putea avea si eu o pagina de inceput
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum as putea avea si eu o pagina de inceput
Cum as putea face si eu de o asemenea pagina de inceput
Cand sa apas pe forum sa ma dea pe forum cand pe portal sa ma dea pe portal , pe inregistrare si tot asa
Cand sa apas pe forum sa ma dea pe forum cand pe portal sa ma dea pe portal , pe inregistrare si tot asa
Re: Cum as putea avea si eu o pagina de inceput
Acela Este Portalul Îl poţi avea din P.A.- Module - Widgeturi&Portal apesi pe portal şi dai pe Instaleaza portal Dacă nu îţi apare trebuie sa dai pe Vizualizare Avansata este pe pagina principala Good Luck
nu inteleg east la ce te referi nu vad sa scrie ncici o instaleaza eu am phpbb3 daca ai fi un pic mai explicit
module => HTML => Administrare pagini HTML => Creaza o pagina html => ... Utilizati aceasta pagina ca pagina de start => DA ...
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Subiecte similare
» Cum adaug Pagina (HTML) creata de mine ca Pagina de start
» Adaugare pagina html ca pagina de start
» Cum fac o noua pagina
» Cum afisez o alta pagina , pe pagina mea ?
» Cum fac sa fie pe prima pagina SUBIECTE MESAJE cu imagini dar sa am si Avatar Micut pe Prima Pagina
» Adaugare pagina html ca pagina de start
» Cum fac o noua pagina
» Cum afisez o alta pagina , pe pagina mea ?
» Cum fac sa fie pe prima pagina SUBIECTE MESAJE cu imagini dar sa am si Avatar Micut pe Prima Pagina
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum