Abuzuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Abuzuri
In primul rand as dori sa le multumesc celor de la forumgratuit.ro pentru cea ce fac si ceea ce ofera. Cu ajutorul lor am reusit sa imi implinesc visul de a avea o comunitate.
Doresc sa va intreb urmatoarele lucruri :
La adresa forumului meu au fost trimise 2 abuzuri si anume :
Pirataj / hacking
Violarea dreptului de autor
1.Vreau sa stiu daca se poate cine le trimite . (un membru al forumului meu sau unul de la forumgratuit.ro)
2.Daca este trimis de la un membru forumgrauit.ro va rog sa justificati abuzurile . Astfel incat sa le pot remedia.
As dori sa imi explicati abuzurile , astfel incat sa le rezolvam cumva , nu vreau sa mi se stearga acum . Am muncit prea mult la el .(+ ca a mai fost sters odata de catre un administrator de al meu )
Doresc sa va intreb urmatoarele lucruri :
La adresa forumului meu au fost trimise 2 abuzuri si anume :
Pirataj / hacking
Violarea dreptului de autor
1.Vreau sa stiu daca se poate cine le trimite . (un membru al forumului meu sau unul de la forumgratuit.ro)
2.Daca este trimis de la un membru forumgrauit.ro va rog sa justificati abuzurile . Astfel incat sa le pot remedia.
As dori sa imi explicati abuzurile , astfel incat sa le rezolvam cumva , nu vreau sa mi se stearga acum . Am muncit prea mult la el .(+ ca a mai fost sters odata de catre un administrator de al meu )
Re: Abuzuri
si eu am avut un forum si mi lau sters dar nu stiu din ce motiv
adressa http://4metin.forumclan.com.
Pirataj / hacking,adica ce inseamna? in puteti explica si mie va rog foarte mult.
adressa http://4metin.forumclan.com.
Pirataj / hacking,adica ce inseamna? in puteti explica si mie va rog foarte mult.
https://help.forumgratuit.ro/t21444-subiect-unicforum-sters-avertizare-de-stergere-a-forumului-de-ce Citi aici mai multe...
Abuzurile le poate trimite oricene de la Vizitator pana la membru...
Forum gratuit iti trimite avertizare in P.A daca incalci regulamentul.
Daca ai postat linkuri download ( torrent, megaupload... ), Hackuri.. "Invata cum sa spargi parola de la mess: de ex acesta este un hack
Verificati forumul de mai multe ori si vezi vedea
Abuzurile le poate trimite oricene de la Vizitator pana la membru...
Forum gratuit iti trimite avertizare in P.A daca incalci regulamentul.
Daca ai postat linkuri download ( torrent, megaupload... ), Hackuri.. "Invata cum sa spargi parola de la mess: de ex acesta este un hack
Verificati forumul de mai multe ori si vezi vedea
Da dar nu sunt singuru cu Download pe el ..... mai sunt si alte forumuri
De la semnalari de abuzuri se poate inchide un forum ?
si daca imi puteti spune ce anume din forumul meu e hacking ?
C0zy a scris:Da dar nu sunt singuru cu Download pe el ..... mai sunt si alte forumuri
Trimiteti MP ( mesaj privat ) Administrorului Luky cu ce anume incalca forumul respectiv... Postati si linkul in MP el sau firma.. va face verificari si va lua masurile respective.
multumesc mult pentru ajutor ,
cu stima C0zy
cu stima C0zy
C0zy, cititi topicul acesta: https://help.forumgratuit.ro/t9056-semnaleaza-un-abuz
Download-ul ilegal se pedepseste prin stergerea definitiva a forumului dvs.
NoNames, stim ce avem de facut, nu este nevoie sa ne atrageti atentia.
Topic rezolvat si inchis.
Download-ul ilegal se pedepseste prin stergerea definitiva a forumului dvs.
NoNames, stim ce avem de facut, nu este nevoie sa ne atrageti atentia.
Topic rezolvat si inchis.
Subiecte similare
» 3 abuzuri
» tot primesc abuzuri :|
» Administrare abuzuri si credite
» Unde pot da sa vad daca am abuzuri?
» tot primesc abuzuri :|
» Administrare abuzuri si credite
» Unde pot da sa vad daca am abuzuri?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum