cum creez o tema
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum creez o tema
buna as avea si eu o mica intrebare cum as putea creea o tema pentru forum phaBB adica in ce program sau ceva de genu?
Re: cum creez o tema
nu e niciun program, trebuie sa ai cunostinte de html, css si photoshop, daca mai stii si javascript creezi teme "extreme"
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
pai si as putea gasi un tutorial ceva de genu unde sa am mai multe detalii
cauti pe www.google.ro
Vizitato- Vizitator
am cautat dar nam gasit nimik deaceea am intrebat aici
https://help.forumgratuit.ro/f6-tutoriale uitate peste tutorialele care sunt pe forumul de suport
Vizitato- Vizitator
offf nu am gasit
ce tutorial? nu exista asa ceva
Sfat: ca sa-ti faci o tema, iei una cat mai simpla si o personalizezi cat mai mult, schimbi imagini cu unele facute de tine, background-uri, modifici template-urile, etc...
Sfat: ca sa-ti faci o tema, iei una cat mai simpla si o personalizezi cat mai mult, schimbi imagini cu unele facute de tine, background-uri, modifici template-urile, etc...
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
ms de sfat puteti inchide topicul
O tema = un ansamblu format din imagini, culori si coduri CSS. Daca esti la inceput, preiei de pe Hitskin o tema fara CSS personalizat, si vezi ce imagini si culori are si pe unde sint puse in PA. Apoi schimbi imaginile si culorile dupa bunul plac. Imaginile nu fac obiectul suportului acordat de noi, insa poti sa faci unele cereri de imagini in sectiunea Graphic Design. Dupa ce mai citesti pe aici sau pe internet despre CSS poti adauga si coduri in foaia de stil CSS. Si daca te hotarasti sa inveti si HTML poti sa folosesti si o versiune cu templates modificabile si sa umbli si acolo putin.
Daca termenii folositi de mine iti sint necunoscuti, vei gasi cite ceva despre ei in sectiunea "Intrebari frecvente".
Totusi intrucit s-a cerut inchiderea topicului, presupun ca informatiile acestea sint "bonus"
Rezolvat => inchis.
Daca termenii folositi de mine iti sint necunoscuti, vei gasi cite ceva despre ei in sectiunea "Intrebari frecvente".
Totusi intrucit s-a cerut inchiderea topicului, presupun ca informatiile acestea sint "bonus"
Rezolvat => inchis.
Subiecte similare
» Pot sa creez eu o tema? daca da cum? [R]
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Cum creez widget-uri noi ?
» Cum pot sa creez chat?
» Cum creez un subforum
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» Cum creez widget-uri noi ?
» Cum pot sa creez chat?
» Cum creez un subforum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum