Pot adauga rubrica parteneri si pe index?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Pot adauga rubrica parteneri si pe index?
Buna ziua,am o intrebre.
Pot adauga rubrica parteneri si pe index ? Daca da,cum ? Imi spune cineva pasii ?
Ca eu am acea rubrica,dar numai pe portal o arata...vreau sa o pun si pe index...multumesc.
Pot adauga rubrica parteneri si pe index ? Daca da,cum ? Imi spune cineva pasii ?
Ca eu am acea rubrica,dar numai pe portal o arata...vreau sa o pun si pe index...multumesc.
Re: Pot adauga rubrica parteneri si pe index?
Rubrica ta este alcatuita din mai multe coduri <HTML> , Ar trebuii sa te duci in:
P.A=>Module=>HTML=>Administrare pagini HTML si click pe pagina care o ai drept index=>si pui codurile partenerilor tai.. la o distanta mai mare ..sau mai mica..cum doresti eu am facut mai mica si uite ce a iesit:
Sper ca te-am ajutat..
P.A=>Module=>HTML=>Administrare pagini HTML si click pe pagina care o ai drept index=>si pui codurile partenerilor tai.. la o distanta mai mare ..sau mai mica..cum doresti eu am facut mai mica si uite ce a iesit:
Sper ca te-am ajutat..
Da,dar cineva mi-a spus ca pe IPB nu este posibil [eu am ipb] .
Este adevarat?
Este adevarat?
Pagina HTML (Index-ul dvs.) nu tine de versiunea forumului. Atata timp cat aveti o pagina html pe care o definiti ca fiind index , puteti adauga rubrica de parteneri in footer.
Subiecte similare
» Nu mai apare rubrica culori
» Parteneri pe index
» Cum adaug moderator la o factiune sau rubrica..
» Cum pot adauga un forum la parteneri?
» Cum pot adauga butoane noi langa index,portal,etc...?
» Parteneri pe index
» Cum adaug moderator la o factiune sau rubrica..
» Cum pot adauga un forum la parteneri?
» Cum pot adauga butoane noi langa index,portal,etc...?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum