Cum fac o tema pentru forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Cum fac o tema pentru forum?
Poti fii mai explicit/explicita ? Vrei sa creezi o tema de la "0" sau vrei sa-ti personalizezi complet una ?
As dori sa o personalizez.
...furi si tu un photoshop imbacsit cu virusi in stil romanesc, iti faci imagini (butoane, iconuri), apoi le adaugi (PA > Afisare > Administrare imagini), si poti utiliza si culorile (PA > Afisare > Culori)
Iti folosesti cunostintele minime de HTML, infime de CSS, si cele inexistente de javascript, le combini, si poti scoate din maine teme foarte frumoase. (colturi rotunjite, structuri moderne, functii noi ale forumurilor etc.)
Cel mai simplu mod de a face o tema sunt, cum am mai spus, culorile si imaginile.
Iti folosesti cunostintele minime de HTML, infime de CSS, si cele inexistente de javascript, le combini, si poti scoate din maine teme foarte frumoase. (colturi rotunjite, structuri moderne, functii noi ale forumurilor etc.)
Cel mai simplu mod de a face o tema sunt, cum am mai spus, culorile si imaginile.
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Mulțumiri : 0
Aici sunt niste sfaturi utile:
https://help.forumgratuit.ro/t6522-reguli-de-baza-pentru-o-tema-reusita
https://help.forumgratuit.ro/t6522-reguli-de-baza-pentru-o-tema-reusita
Vizitato- Vizitator
Ce culori imi recomandati pentru forumul meu? Nu le vreau inchise ca acum, ceva mai deschise.
* Forumul il gasiti in campul meu de contact.
* Forumul il gasiti in campul meu de contact.
Pai daca tot se rezuma la jocul "grepolis" Ce-ar fii sa gasesti niste culori asemanatoare acelui joc..
Da daca vrei si deschise si sa semene putin cu grepoilis poti folosi un maro foarte deschis . Se potriveste bine . daca nu poti folosi un cyan si el merge foarte bine . Depinde despre ce este forumul tau si cum arata tema actuala . Insa te poti gandi si la alte culori.
Kozmyn. a scris:...furi si tu un photoshop imbacsit cu virusi in stil romanesc, iti faci imagini (butoane, iconuri), apoi le adaugi (PA > Afisare > Administrare imagini), si poti utiliza si culorile (PA > Afisare > Culori)
Pai cel mai simplu sa pui cea mai simpla tema si sa o modifici total sau aproape totatl.Si se va primi o tema a ta originila.
aceias intrebare o am si eu cum pot face o tema noua
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Pot lua tema de pe un alt forum?
» Tema forum
» Tema IPB de la alt forum
» cum fac o tema si cum o pun pe forum?
» tema forum ipb
» Tema forum
» Tema IPB de la alt forum
» cum fac o tema si cum o pun pe forum?
» tema forum ipb
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum