cum fac sa bag un server pe forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum fac sa bag un server pe forum ?
salut !
vreau si eu cum pot sa bag un server pe forum ...adik cum e pe un forum hostat ...cu ce mapa e , si playeri si sami arate ca un treiunghi ...am mai vazut pe forumuri dar nuj cum ms
vreau si eu cum pot sa bag un server pe forum ...adik cum e pe un forum hostat ...cu ce mapa e , si playeri si sami arate ca un treiunghi ...am mai vazut pe forumuri dar nuj cum ms
Re: cum fac sa bag un server pe forum ?
EDIT : https://help.forumgratuit.ro/t22420-cum-bag-un-server-in-comunitate#140612 acum am realizat ca userul mai are un subiect pe aceasta tema
1) imi cer scuze daca titlul nu este explicit dar pare explicit cat de cat
sunt unele siteuri care genereaza acele lucruri ... si acele siteuri va dau un cod iar dvs va puneti acel cod in locul dorit iar acolo va aparea ''statusul serverului''
CER PERMISIUNEA STAFFULUI SA PUN UN LINK PENTRU A-L AJUTA
1) imi cer scuze daca titlul nu este explicit dar pare explicit cat de cat
sunt unele siteuri care genereaza acele lucruri ... si acele siteuri va dau un cod iar dvs va puneti acel cod in locul dorit iar acolo va aparea ''statusul serverului''
CER PERMISIUNEA STAFFULUI SA PUN UN LINK PENTRU A-L AJUTA
Bună ziua!
În primul rând , acest lucru este posibil , realizabil , sau oricare altă expresie pe care o doriţi.
În al doi-lea rând , să trecem la problemă. Acel server status , vă este oferit de către website-urile tip director de servere , game trackers şi alte ghiduşenii pe internet. Ei bine , după ce vă creaţi un cont oferind datele serverului dumneavoastră pe aceste aşa-numite "game trackers" , veţi primi un cod pe e-mail sau în contul dumneavoastră online pe respectivul website legat de server stats'ul dumneavoastră în »rl«.
Ataşaţi codul respectiv în locul dorit din forumul dvs. iar totul va merge exact cum aţi văzut pe alte forumuri.
Cu stimă, Io , Alguth!
În primul rând , acest lucru este posibil , realizabil , sau oricare altă expresie pe care o doriţi.
În al doi-lea rând , să trecem la problemă. Acel server status , vă este oferit de către website-urile tip director de servere , game trackers şi alte ghiduşenii pe internet. Ei bine , după ce vă creaţi un cont oferind datele serverului dumneavoastră pe aceste aşa-numite "game trackers" , veţi primi un cod pe e-mail sau în contul dumneavoastră online pe respectivul website legat de server stats'ul dumneavoastră în »rl«.
Ataşaţi codul respectiv în locul dorit din forumul dvs. iar totul va merge exact cum aţi văzut pe alte forumuri.
Cu stimă, Io , Alguth!
Ultima editare efectuata de catre Alguth in Sam Ian 29, 2011 12:27 am, editata de 1 ori (Motiv : scuzaţi minorele greşeli de punctuaţie / scriere)
ati rezolvat/mai aveti nevoie de ajutor ?
Domnul "redcox" , acest lucru este posibil numai daca uploadati acel server pe urmatoarele site-uri:
Game tracker
Freakz Click Aici
Sau orice alt site doriti dvs. Indicat ar fii Freakz deoarece nu cere cont pentru a adauga serverul si este mult mai performant
Game tracker
Freakz Click Aici
Sau orice alt site doriti dvs. Indicat ar fii Freakz deoarece nu cere cont pentru a adauga serverul si este mult mai performant
ok multumesc frumos T>C
Subiecte similare
» cum pun server in forum
» Cum bag un server pe forum?
» [Intrebare] Adaugare server Teamspeak3 in forum
» Cum sa dau DNS la un server de cs?
» Script server
» Cum bag un server pe forum?
» [Intrebare] Adaugare server Teamspeak3 in forum
» Cum sa dau DNS la un server de cs?
» Script server
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum