latimea profilului postatorului... [Rezolvat]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
latimea profilului postatorului... [Rezolvat]
... se schimba de undeva??? adica, la mine pe forum e super uriasa, cam asa ceva ( unde e linia rosie zic eu ca ar fi normal sa fie )...
am comparat cu doua forumuri, la cele doua era la fel, si la mine mai mare cu cat arata in poza
de ceeee ( ?
am comparat cu doua forumuri, la cele doua era la fel, si la mine mai mare cu cat arata in poza
de ceeee ( ?
Re: latimea profilului postatorului... [Rezolvat]
Nu se poate modifica.
Probabil că lătimea aceea este diferită la fiecare versiune(phpBB2,phpBB3, PunBB).
Probabil că lătimea aceea este diferită la fiecare versiune(phpBB2,phpBB3, PunBB).
cele la care m-am uitat erau phpbb3, ca a mea :-?? ...
Edit..
se pare ca se intampla asta pentru ca latimea forumului este prea mare... insa nu mai mare decat cea de aici, si totusi aici profilul nu e asa de gigantic >.<
Edit doi: uuppsss si aici e la fel de gigantic, numai ca nu e atat de evident >.>"" .. chiar nu s-ar putea micsora?
Edit..
se pare ca se intampla asta pentru ca latimea forumului este prea mare... insa nu mai mare decat cea de aici, si totusi aici profilul nu e asa de gigantic >.<
Edit doi: uuppsss si aici e la fel de gigantic, numai ca nu e atat de evident >.>"" .. chiar nu s-ar putea micsora?
Se poate modifica folosind coduri CSS. Intrati in panou de admin=>Afisare=>Imagini si culori=>Culori si intrati in sectiunea "Foaia de still CSS". In casuta de acolo adaugati acest cod:
Nota: Din cate stiu eu acest cod functioneaza numai pentru phpBB 3.
- Cod:
.postprofile {
width: 15%;
}
Nota: Din cate stiu eu acest cod functioneaza numai pentru phpBB 3.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Cu placere. Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca rezolvat
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Subiecte similare
» Latimea categoriilor mai mica decat latimea forumului!
» Cum pun "scris de" sub titlul postatorului
» Editarea profilului in topic
» Problemă " Avatarul Postatorului" pentru ultimul mesaj.
» Suprapnere la vizualizarea profilului
» Cum pun "scris de" sub titlul postatorului
» Editarea profilului in topic
» Problemă " Avatarul Postatorului" pentru ultimul mesaj.
» Suprapnere la vizualizarea profilului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum