Link redirectionare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Link redirectionare
Vreau sa introduc un script pe forum care imi redirectioneaza toate linkurile catre alt site. am codul dar nu stiu unde sa il introduc
multumesc
multumesc
Re: Link redirectionare
Daca nu mai aveti nevoie de acest forum spuneti si il vom sterge ... nu incercati sa va creati mai multe forumuri si sa puneti redirect catre ele pentru ca vor fi sterse toate.
am vorbit cu luky si mi-a sters forumul,iar eu in acest timp am lucrat la alt forum doar ca diferea o litera,deoarece pana se stergea forumul eu sa am ceva lucrat la el iar acum am vazut ca a fost sters si am schimbat denumirea la forum.
mai pe scurt nu am decat un singur forum
am inteles ca este un site care te plateste cand scutezi un link si de aceea am intrebat un as putea sa introduc acel cod sa imi redirectioneze linkurile catre el.
mai pe scurt nu am decat un singur forum
am inteles ca este un site care te plateste cand scutezi un link si de aceea am intrebat un as putea sa introduc acel cod sa imi redirectioneze linkurile catre el.
Am un script si vreau sa il pun pe forumul meu. cum fac asta?
acel script schimba adresa tuturor link-urilor pe site in link-uri scurte
acel script schimba adresa tuturor link-urilor pe site in link-uri scurte
nu merge:(
nu am incercat deoarece folosesc Phpbb3
se poate inchide
Topic inchis
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum