Cum pot sa fac sa apara o poza la admini?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot sa fac sa apara o poza la admini?
cum pot sa fac sa apara deasupra avatarului unui admin g.moderator moderator designer sau vip sau membru?
Ultima editare efectuata de catre R@zZ0R^p in Dum Ian 23, 2011 2:19 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot sa fac sa apara o poza la admini?
PA>Utilizatori & Grupuri> Administrarea rangurilor>Adauga rank nou
Si cred ca te descurci de aici
Si cred ca te descurci de aici
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Ranguri=>Administrarea rangurilor=>completezi campurile, iar la URL al imaginii Rangului adaugi ce imagine vrei
Apoi PA=>Utilizatori&Grupuri=>Utilizatori=>Administrare utilizatori=>selectezi utilizatorul=>Titlul rangului=>ii dai rangul pe care l-ai creat
Apoi PA=>Utilizatori&Grupuri=>Utilizatori=>Administrare utilizatori=>selectezi utilizatorul=>Titlul rangului=>ii dai rangul pe care l-ai creat
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Mihai17, va rog sa dati raspunsurile complete de acum inainte. De asemenea va rog sa verificati daca solutia pe care o oferiti este si raspunsul la ceea ce se cere in topic. Observ ca in ultimul timp tot faceti postari incomplete, neclare, in graba. Daca nu aveti timp sa scrieti un raspuns complet, va rog sa va abtineti si sa nu mai postati. Nu faceti decat sa incarcati topicurile cu mesaje inutile.
Rezolvat=>inchis
Rezolvat=>inchis
Subiecte similare
» Cum as putea sa fac sa nu mai apara important sau anunt si sa apara doar poza la topic
» Ce cod trebuie sa pun in template , ca sa apara ------------- ca un urmatoarea poza ?
» Este posibil ca atunci cand tin clickul pe o poza sa apara un scris ?
» cum fac când pun o poză într-un topic să-mi apară direct imaginea nu (imagine.png)
» culoare la topic (admini , moderatori , etc..)
» Ce cod trebuie sa pun in template , ca sa apara ------------- ca un urmatoarea poza ?
» Este posibil ca atunci cand tin clickul pe o poza sa apara un scris ?
» cum fac când pun o poză într-un topic să-mi apară direct imaginea nu (imagine.png)
» culoare la topic (admini , moderatori , etc..)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum