diferenta dintre rank si grup
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
diferenta dintre rank si grup
salut am si eu un forum gratuit,de fifa si vreau sa stiu care e diferenta dintre rank si grup,ca vreau sa pun niste rank care sa apara atunci cand faci un post sa apara sub avatarul tau de pe forum,si am vazut ca doar la rank se poate,eu la forum am facut doar grupuri care apar la legenda.
Re: diferenta dintre rank si grup
Pai da si in acele grupuri adaugi membrii.. Pe care doresti . Daca doresti le adaugi si permisiuni
mersi,dar daca vreau sa le pun rank gen administrator,vip,etc cum fac asta la grupuri?Rank ca imagine care sa apara atunci cand fac un post
Grupurile sunt multimi de useri saortate dupa diverse criterii pe care le alegeti dvs. Rangurile t niste etichete (imagini) pe care dvs le asociati diverselor grupuri.
In Forum fa faceti grupurile pe care le doriti, apoi creati ranguri corespunzatoare grupurilor facute.
Cititi si aici( cum puneti rangurile) :
https://help.forumgratuit.ro/t22208-imagine-la-grupuri-se-poate-pune#139429
In Forum fa faceti grupurile pe care le doriti, apoi creati ranguri corespunzatoare grupurilor facute.
Cititi si aici( cum puneti rangurile) :
https://help.forumgratuit.ro/t22208-imagine-la-grupuri-se-poate-pune#139429
Subiecte similare
» Rank la un grup
» Cum pot sa adaug rank-ul [imaginea] in grup la informatii
» Din: Cum pot sa adaug rank-ul [imaginea] in grup la informatii
» diferenta utilizatori conectati fata de site-urile de statistici
» Diferenta intre categorii si sub-forumuri
» Cum pot sa adaug rank-ul [imaginea] in grup la informatii
» Din: Cum pot sa adaug rank-ul [imaginea] in grup la informatii
» diferenta utilizatori conectati fata de site-urile de statistici
» Diferenta intre categorii si sub-forumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum