Cand apesi pe un SubForum sa te redirecteze pe un site!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cand apesi pe un SubForum sa te redirecteze pe un site!
Salutare , as vrea sa pun la forumul meu cand cineva apasa pe un subforum sa-l duca pe un site!!
"Ex: forumul/subforumul -- PhotoShop Online -- cand apasa pe el sa-l duca pe un site."
Imi puteti spune cum fac.
Va multumesc!!
"Ex: forumul/subforumul -- PhotoShop Online -- cand apasa pe el sa-l duca pe un site."
Imi puteti spune cum fac.
Va multumesc!!
Ultima editare efectuata de catre GameShadow in Mar Ian 18, 2011 7:32 pm, editata de 1 ori
Re: Cand apesi pe un SubForum sa te redirecteze pe un site!
Pe mine nu ma ajuta nimeni?
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Acum ma ajutati? Var rog frumos!
Aveti aici raspunsul; dupa cum vedeti, este rezultat din cautare. O optiune pe care puteti sa o folositi si dumneavoastra.
https://help.forumgratuit.ro/t20011-cerere-script-redirectionare?highlight=redirectionare
https://help.forumgratuit.ro/t20011-cerere-script-redirectionare?highlight=redirectionare
Imi cer scuze Ina! Si va multumesc ca ma-ti ajutat!
Cu placere!
Rezolvat => inchis.
Rezolvat => inchis.
Subiecte similare
» Spatiu cand atasej un subforum
» vum pun o melodie cand intri pe site...
» Cand duc cursoru pe un subforum apare o imagine in dreapta
» Cum pun sa cante muzica cand intra cineva pe site
» Se poate ca un subforum cand nu are nici un subiect sa fie alta imagine la continut de descriere?
» vum pun o melodie cand intri pe site...
» Cand duc cursoru pe un subforum apare o imagine in dreapta
» Cum pun sa cante muzica cand intra cineva pe site
» Se poate ca un subforum cand nu are nici un subiect sa fie alta imagine la continut de descriere?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum