Pagina parteneri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina parteneri
Rezumarea primului mesaj :
buna ziua ,am vazut pe multe forumuri o pagina creata special pentru sponsori sau parteneri sau concursuri sau poze ....doresc sa fac si eu o asemenea pagina ,ma puteti ajuta?
buna ziua ,am vazut pe multe forumuri o pagina creata special pentru sponsori sau parteneri sau concursuri sau poze ....doresc sa fac si eu o asemenea pagina ,ma puteti ajuta?
Ultima editare efectuata de catre mnikoleta in Dum Ian 16, 2011 2:05 pm, editata de 1 ori
Re: Pagina parteneri
Parteneri, sponsori, afilieri, same thing.
Nu trebuie neaparat sa faci pagini diferite, poti sa-i pui pe toti laolalta, sau, faci un tabel si ii in prima coloana partenerii si in a 2-a sponsorii (...desi, cum am mai spus sunt acelasi lucru)
Nu trebuie neaparat sa faci pagini diferite, poti sa-i pui pe toti laolalta, sau, faci un tabel si ii in prima coloana partenerii si in a 2-a sponsorii (...desi, cum am mai spus sunt acelasi lucru)
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Mulțumiri : 0
cred ca am rezolvat , poate cineva sa intre in forum si sa vada daca e bine ....am pus sa se deschida cu aceastta pagina
Scuze dar intra in pagina html si unde ai pus codul si scrie
Utilizati aceasta pagina ca pagina de start?
Si bifeaza NU
Utilizati aceasta pagina ca pagina de start?
Si bifeaza NU
Ati rezolvat?
nu MNiko ,chiar acum am intrat sa vad daca ma ajuta cineva in legatura cu acel buton de parteneri care ma redirectioneaza in portal
Deci , tu vrei cam asa.. un buton ca asta si cand apesi pe el sa te duca spre o pagina special creeata care sa fie afisate numai parteneri..sau altceva ?
da RevolveR eu deja am creata pagina si am si butonul parteneri este langa cel de acasa ,ma ajuta cineva sa pot da clik pe acel buton sa se vada partenerii
Deci tu ai intra in Afisare-Pagina de start-Antet si navigare-Adauga un meniu personalizat .
Apoi iti vor aparea niste casete
Meniu : Aici scrii ce vrei
Imagine: Aici pui imaginea de la buton
Nume: Parteneri in cazul tau
Url de redirectionare: Aici pui linkul catre pagina html
Apoi iti vor aparea niste casete
Meniu : Aici scrii ce vrei
Imagine: Aici pui imaginea de la buton
Nume: Parteneri in cazul tau
Url de redirectionare: Aici pui linkul catre pagina html
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum fac sa fie pe prima pagina SUBIECTE MESAJE cu imagini dar sa am si Avatar Micut pe Prima Pagina
» Cum adaug Pagina (HTML) creata de mine ca Pagina de start
» Adaugare pagina html ca pagina de start
» Cum setez o pagina HTML ca "Pagina de start"
» Cum se pun parteneri
» Cum adaug Pagina (HTML) creata de mine ca Pagina de start
» Adaugare pagina html ca pagina de start
» Cum setez o pagina HTML ca "Pagina de start"
» Cum se pun parteneri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum