Problema Smilies - daca scriu codul cu litere mari apare altceva
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Smilies - daca scriu codul cu litere mari apare altceva
Am si eu o intrebare as vrea sa inlocuiesc smilies-urile vechi cu cele de pe messenger.Dar de exemplu la acest semn " "Codul este ":X" si daca il trec ": X" iaar cineva scrie : x numai apare .Apare doar ": x".Se poate face in asa fel incat sa apara ori cum ai scrie geb: ": X" si/sau ": x" ?!
PS: Am scris aici codurile cu distanta intre : si x deoarece era inlocuit de un smilies de la forum-ul suport! ()
PS: Am scris aici codurile cu distanta intre : si x deoarece era inlocuit de un smilies de la forum-ul suport! ()
Re: Problema Smilies - daca scriu codul cu litere mari apare altceva
Codurile pentru smiley sint case-sensitive, adica sesizeaza literele mari. : x si :X sint considerate coduri diferite.
Ne pare rau, acest lucru nu este posibil pe forumgratuit. Topic inchis. Titlu editat.
Ne pare rau, acest lucru nu este posibil pe forumgratuit. Topic inchis. Titlu editat.
Subiecte similare
» Dai click pe ceva se transforma din litere mici in litere mari
» Litere in profil mai mari!
» Cand pun cursorul pe un link sa NU se faca cu litere mari
» Cand duc cursoru' de la mouse pe un link acele litere se fac MARI.
» Spatii mari cand scriu un mesaj sau subiect
» Litere in profil mai mari!
» Cand pun cursorul pe un link sa NU se faca cu litere mari
» Cand duc cursoru' de la mouse pe un link acele litere se fac MARI.
» Spatii mari cand scriu un mesaj sau subiect
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum