Sectiune in cadrul careia sa nu se adune posturile userilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti de acord?
Sectiune in cadrul careia sa nu se adune posturile userilor
Rezumarea primului mesaj :
Sunt unele forumuri pe care exista sectiuni unde chiar daca un user posteaza numarul de posturi nu creste.Se poate si pe forumgratuit?Vreau asta pentru ca vreau sa pun o categorie pentru jocuri de forum de care userii sa se bucure, dar sa nu poata fi folosita pentru a creste numarul de posturi si nici nu doresc sa o restrictionez.
Sunt unele forumuri pe care exista sectiuni unde chiar daca un user posteaza numarul de posturi nu creste.Se poate si pe forumgratuit?Vreau asta pentru ca vreau sa pun o categorie pentru jocuri de forum de care userii sa se bucure, dar sa nu poata fi folosita pentru a creste numarul de posturi si nici nu doresc sa o restrictionez.
Ultima editare efectuata de catre Ina in Lun Noi 15, 2010 5:01 am, editata de 4 ori (Motiv : Am uitat de poll :)))
Re: Sectiune in cadrul careia sa nu se adune posturile userilor
am votat DA it's a good idea
Am votat Da.Este o sugestie foarte bună.Cred ca deja nu mai am argumente ,toate fiind deja spuse.
Interesant, insa mi se pare ca e dreptul userilor ca o data ce au postat pe forum sa li se ia in calcul postul... pentru mine cel putin nu conteaza cate posturi ai,ci cat de bine postezi pe forum [ma refer la posturile facute cu cap] .
O data ce postezi,chiar si intr-o sectiune dedicata jocurilor,unde e plin de off-uri, contribui la cresterea forumului,aduci o contributie minora prin mesajul tau. E dreptul tau sa ti se contorizeze acest post.
Ce conteaza daca un user posteaza numai la jocuri?Evident iti dai seama ce fel de persoana e. Problema e sa nu se ia altii dupa el/ea.
O data ce postezi,chiar si intr-o sectiune dedicata jocurilor,unde e plin de off-uri, contribui la cresterea forumului,aduci o contributie minora prin mesajul tau. E dreptul tau sa ti se contorizeze acest post.
Ce conteaza daca un user posteaza numai la jocuri?Evident iti dai seama ce fel de persoana e. Problema e sa nu se ia altii dupa el/ea.
da ar fi super
Edit Motiv:Ar fi super fiindca s-ar sti exact daca sau bazat mai mult pe off topic si jocuri de ex l-a off topic Cafenea si l-a jocuri Fazan si n-ar mai creste in rang doar pe calitatile off topicului
Edit Motiv:Ar fi super fiindca s-ar sti exact daca sau bazat mai mult pe off topic si jocuri de ex l-a off topic Cafenea si l-a jocuri Fazan si n-ar mai creste in rang doar pe calitatile off topicului
Ultima editare efectuata de catre naruka_girls in Lun Mai 04, 2009 5:41 pm, editata de 1 ori (Motiv : Am uitat sa adaug argument :P)
*** naruka_girls: te rugam sa adaugi si un argument prin editarea mesajului anterior ...
Da , e o idee excelenta , daca ai rangurile bazate pe posturi ca aici este greu sa opresti userii sa posteze furtunos in sectiunile cu jocuri. E mai distractiv sa faci spam uneori , nu? Nu. Nu stiu cat de usor sau de greu e de realizat , insa ar fi mai bine sa nu se adune posturile decat sa nu mai existe sectiunea. Deci , votat DA.
Edit later : am votat da ... ptr ca e util antispamm
Ultima editare efectuata de catre F0ck3r in Sam Mai 23, 2009 2:10 pm, editata de 1 ori
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
eu am votat "Da: deoarece la mine pe forum celele mai multe posturi sunt in sectiunea "Jocurile noastre"...
Si eu votez "DA"
Eu am votat NU deoarece multi vor sa aiba cat mai multe posturi pe forumuri.
Votez DA pentru ca sunt forumuri ce au jocuri si acolo se face spam mai des. Unii administratori nu doresc ca acele mesaje sa fie contorizate.
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Edit-ul Adminilor pe posturile userilor sa nu poata fi sters
» Nu se vad posturile
» Problema cu "Posturile"
» Posturile intra in mesaj
» Cum fac o categorie unde posturile sa nu fie contorizate?
» Nu se vad posturile
» Problema cu "Posturile"
» Posturile intra in mesaj
» Cum fac o categorie unde posturile sa nu fie contorizate?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum