de ce pe forumul meu nu apar bannere?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
de ce pe forumul meu nu apar bannere?
m-am inregistrat de curand pe un program de marketing affiliate cu scopul de a face publicitate unor advertiseri pe forumul meu contra unui comision.
Toate bune si frumoase din teoria insusita din tuturialele de profil dar in practica nu reusesc sa afisezpe forumul meu,bannerele advertiserilor care m-au acceptat ca affiliat.
Am dat copy pe codul afisat de advertiser pt. bannerul pe care eu l-am ales si mi s-a spus ca trebuie sa dau paste la mine in forum pt. a afisa bannerul respectiv, ei bine ; unde anume trebuie sa dau paste in forumul meu pt a incarca codul bannerului care este in format HTLM?
Multumesc
Toate bune si frumoase din teoria insusita din tuturialele de profil dar in practica nu reusesc sa afisezpe forumul meu,bannerele advertiserilor care m-au acceptat ca affiliat.
Am dat copy pe codul afisat de advertiser pt. bannerul pe care eu l-am ales si mi s-a spus ca trebuie sa dau paste la mine in forum pt. a afisa bannerul respectiv, ei bine ; unde anume trebuie sa dau paste in forumul meu pt a incarca codul bannerului care este in format HTLM?
Multumesc
Re: de ce pe forumul meu nu apar bannere?
depinde, il poti pune intr-un widget, in template-uri daca ai acces la ele, pe pagina de start in descriere, etc
dupa ce l-ai pus verifica daca ai activat html:
PA=>General=>Mesaje si emailuri=>Configurare=>Permite Html=>Da
Profil=>Preferinte=>Autorizeaza intotdeauna html
dupa ce l-ai pus verifica daca ai activat html:
PA=>General=>Mesaje si emailuri=>Configurare=>Permite Html=>Da
Profil=>Preferinte=>Autorizeaza intotdeauna html
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
multumesc Dark Star mi-ati fost de un real folos, am reusit sa postez bannere pe forum .
multumesc inca o data
multumesc inca o data
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Bannere si anunturi publicitare pe forumul dvs.
» Imi apar niste colturi albe pe tot forumul cum le sterg?
» Cum apar subcategorii in google search pentru forumul meu?
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Bannere!
» Imi apar niste colturi albe pe tot forumul cum le sterg?
» Cum apar subcategorii in google search pentru forumul meu?
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Bannere!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum