Cum dezactovez click dreapta!!!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum dezactovez click dreapta!!!
Imi puteti spune cum dezactivez click dreapta mam uitat pe ce a scris luky dar nu pot gasi locul unde mia zis sa bag scriptu daca imi putetizice unde il bag si sami dati si scriptu va rog!!
Re: Cum dezactovez click dreapta!!!
- Cod:
<script language=Javascript1.2> function ejs_nodroit() {return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>
Asta e codul, se baga in: PA=>Afisare=>Pagina de start=>Generalitati=>Mesaj pe pagina de start=>Continutul mesajului
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
dar cum pot modifika textul adika cum ar veni sa scrie Nu te lasa sa furi cand sa dai click dreapta?
Adaugi codul asta
unde scrie TEXT adaugi tu ce vrei
- Cod:
<script language=JavaScript1.2> function ejs_nodroit() { alert('TEXT'); return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>
unde scrie TEXT adaugi tu ce vrei
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
imi poti spune dc nu merge am bagat scriptu dar nu merge pot da click drepata mai ma bagt inca 2 scripturi in continut acela cu numaratoare inversa pana la craciun si acela cu mesaj dupa cursor are ceva?
aaaaaaaaaaaaa ala de mesaj dupa cursor e cam lung o sa ma uti imdediat si revin cu edit
EDIT:PUTETI INCHDIE TOPICU SA REZOLVAT MERSI
EDIT:PUTETI INCHDIE TOPICU SA REZOLVAT MERSI
rAzZz0r, Vă rog să folosiţi scrisul normal fără cuvinte scrise cu literele mari!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum