Problema categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema categorie
Dupa cum spune titlul ... am probleme cu categoriile ...
am o problema cu tastatura si nu pot face screen ... eu am pus la o categorie mai multe " subforumuri" si ele imi apar sub categorie .... eu vroiam sa dau clik pe categorie si dupa sa apara sper ca ati inteles ce vreau sa spun .... am forumul profil ... puteti sa intrati sa vedeti despre ce zic ...
am o problema cu tastatura si nu pot face screen ... eu am pus la o categorie mai multe " subforumuri" si ele imi apar sub categorie .... eu vroiam sa dau clik pe categorie si dupa sa apara sper ca ati inteles ce vreau sa spun .... am forumul profil ... puteti sa intrati sa vedeti despre ce zic ...
Ultima editare efectuata de catre Ghitron in Mier Dec 22, 2010 9:10 am, editata de 1 ori
Re: Problema categorie
Ai setat bine la structura si ierarhie ?
Panou de administrare -> Afisare -> Structura si ierarhie -> Separati categoriile sau indexurile : Mediu
Panou de administrare -> Afisare -> Structura si ierarhie -> Separati categoriile sau indexurile : Mediu
O merci acum e bine :X
Cu multa placere .
Subiecte similare
» Problemă Text & Categorie
» Problema descriere categorie .
» problema cu icon la categorie
» Problema statistici categorie
» Problema afisare categorie
» Problema descriere categorie .
» problema cu icon la categorie
» Problema statistici categorie
» Problema afisare categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum