Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
Pagina 3 din 14 • Distribuiţi
Pagina 3 din 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
Rezumarea primului mesaj :
Am forumul in profil rog un admin de aici sa ma ajute , am citit toate normele dar nu stiu ce e ilegal pe forumul meu ... pls ajutati-ma si spunetimi ce trebuie sa scot
Am forumul in profil rog un admin de aici sa ma ajute , am citit toate normele dar nu stiu ce e ilegal pe forumul meu ... pls ajutati-ma si spunetimi ce trebuie sa scot
Re: Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
Nu, nu am incalcat nici una din conditiile de mai sus, mi-a mai analizat forumul sa vada daca am incalcat vre-o regula inca doua persoane si au zis ca nu au gasit nimica nainregula.
De cu nu mai am forumul?
Salut...Acesta este forumul meru " http://the-time2.forumgeneration.net " , sau ma rog a fost . .
Cum al pot recupera?
Im cer mii de scuze daca nu am postat in locul potrivit,dar sunt mai nou in domeniul de forumgratuit si nu ma prea pricep.
Va rog mult sa ma ajutati sami recuperez forumul
--------------------------------------------------------------
Multumesc anticipat!
Cum al pot recupera?
Im cer mii de scuze daca nu am postat in locul potrivit,dar sunt mai nou in domeniul de forumgratuit si nu ma prea pricep.
Va rog mult sa ma ajutati sami recuperez forumul
--------------------------------------------------------------
Multumesc anticipat!
Daca tot esti nou, ai face bine sa citesti regulile, daca dadeai un search gaseai sute de astfel de subiecte
Forumul tau a fost sters, deoare a incalcat Conditiile generale ale forumgratuit. Nu il mai poti recupera
Forumul tau a fost sters, deoare a incalcat Conditiile generale ale forumgratuit. Nu il mai poti recupera
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
salut
dati add ***link sters***
am si eu un forum si ma ameninta uni de pe alt forum ca-l
sterge
ma puteti ajuta ?
va rog dati add
mary_nyke09
dati add ***link sters***
am si eu un forum si ma ameninta uni de pe alt forum ca-l
sterge
ma puteti ajuta ?
va rog dati add
mary_nyke09
sters
acesta este forumul meu
acesta este forumul meu
Pai cel mai des forumurile sunt inchise din neatentie... adica aveti linkuri de download...
georgeda- Membru nou
Data înscrierii : 31/12/2010
Mulțumiri : 0
Dece am fost avertizat ca o sami vina sters forumul?
As vrea sa stiu si eu dece am primit
- Cod:
7 z 4 h 6 min
Stimate(i) administrator(i)ai forumului "k-hs.forumz.ro", se pare ca forumul dvs. nu respecta Conditiile Generale de Utilizare. Avand in vedere ca serviciul nostru este gratuit, suntem constransi sa va impunem un continut legal.
Va acordam timp pentru a va conforma conditiilor, pana la data de 14-01-2011. Dupa aceasta data vom aplica masurile adecvate, adica stergerea forumului, daca acesta este inca neconform conditiilor impuse
- Cod:
www.k-hs.forumz.ro Actual: www.t-pg.forumz.ro
Cineva a facut o plangere impotriva forumului dvs. ,deoarece forumul nu respecta conditiile generale impuse la data de 14-01-2011 daca problema nu va fi rezolvata forumul va fi sters.
Aici veti gasi conditiile generale va rog sa le cititi atent : https://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/conditii-generale.htm
Succes.
Aici veti gasi conditiile generale va rog sa le cititi atent : https://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/conditii-generale.htm
Succes.
Pai am cam citit totu.. am sters deja cateva chesti care poate nu mergeau.. dar tot imi apare.. care este lucrul/lucrurile care trb sters/e. Vreau un raspuns de la admini ForumGratuit.ro
Pagina 3 din 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Subiecte similare
» Stergere tabel din indexul forumului
» Salvare Forumului sters
» Stergere forum
» Stergere forum
» Stergere forum
» Salvare Forumului sters
» Stergere forum
» Stergere forum
» Stergere forum
Pagina 3 din 14