Text-ul de la informatiile personale ale unui user se vad in culoarea negru chiar daca in panoul de administrare am culoarea alb
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Text-ul de la informatiile personale ale unui user se vad in culoarea negru chiar daca in panoul de administrare am culoarea alb
Text-ul de la informatiile personale ale unui user se vad in culoarea negru chiar daca in panoul de administrare am culoarea alb !
Uitati un print sa intelegeti mai bine:
Poate fii ceva de la CSS ? Eu in PA => Afisare => Imagini si culori => Culori am culorile ca la tema originala..... dar se vad negru chiar daca la tema originala sunt albe . M-ati putea ajuta?
Edit: Gata, am rezolvat.
La informatiile personale erau toate puse pe negru de la alta tema pe care am avuto
Uitati un print sa intelegeti mai bine:
Poate fii ceva de la CSS ? Eu in PA => Afisare => Imagini si culori => Culori am culorile ca la tema originala..... dar se vad negru chiar daca la tema originala sunt albe . M-ati putea ajuta?
Edit: Gata, am rezolvat.
La informatiile personale erau toate puse pe negru de la alta tema pe care am avuto
Subiecte similare
» Panoul de administrare pe centru
» Cum schimb background din temă adică dacă e alb să fie negru
» culoarea negru in orice topic
» Am detectat un bug in Panoul de Administrare
» am o problema la panoul de administrare
» Cum schimb background din temă adică dacă e alb să fie negru
» culoarea negru in orice topic
» Am detectat un bug in Panoul de Administrare
» am o problema la panoul de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum