De ce mi-a fost inchis forumul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
De ce mi-a fost inchis forumul
Deci am avut si eu un forum destul de mare dupa parerea mea si se dezvolta foarte repede
As dori sa stiu si eu de ce a fost inchis deoarece nu am primit nici o avertizare nimik a fost inchis si atat
Vreau sa vad si sa stiu problema pentru care a fost sters.
As dori sa stiu si eu de ce a fost inchis deoarece nu am primit nici o avertizare nimik a fost inchis si atat
Vreau sa vad si sa stiu problema pentru care a fost sters.
Re: De ce mi-a fost inchis forumul
doamne, voi n-ati auzit in viata voastra de butonul CAUTARE. Forumul tau a fost inchis, deoare a incalcat Conditiile generale
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
NU cred ca am incalcat nimik si daca era ceva trebuia sa imi dea o atentionare dar daca nu mie dat nu ma intereseaza sa Il faca la loc si dupa mai vb
Pentru incalcari grave a conditiilor nu primesti nicio atentionare, ti se sterge forumul direct. Daca te oboseai sa cauti aflai asta si mai aflai si ca odata ce a fost "marcat" de onlineguardian, nu mai ai nicio sansa sa-l mai primesti inapoi
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Nu am facut nimik grav tot ce am facut e legal vreu sa stiu motivul ca sa le pot explica am o baniuala Stiti cum pot lua legatura cu el
Munceste omu 2-3 luni poate si altu in 2 sec il sterge.Urat asa am patit si eu si nici pana akm nu am aflat motivul dar asta e sper lui sa il spuneti
Angelsh- Membru nou
Data înscrierii : 15/12/2010
As dori si eu explicatia unui administrator sau moderator nu mi se pare corect .
Cred ca am gresit cand am pus serverul ala de cs pe forum si am zis ca e al nostru
Dar asa e pentru ca aceeea sunt prieteni mei si au zis sa fac asta pentru a promova serverul.
Cred ca am gresit cand am pus serverul ala de cs pe forum si am zis ca e al nostru
Dar asa e pentru ca aceeea sunt prieteni mei si au zis sa fac asta pentru a promova serverul.
Forumgratuit nu 'sterge' forumuri ca asa vor ei, ci din cauza unor incalcari a conditiilor generale, deci nu va mai ascundeti dupa deget ca nu ati incalcat nimica si ei sunt de vina, ca nu vi se deblocheaza forumul.
Posibile cauze ale stergerii (mura'n gura ca nu prea vrei sa citesti conditiile...):
-Hack-uri (cum sa iei nustiuce arma, cum sa devii imun si altele in CS, crack la un joc etc.)
-Torrent-uri (link-uri de download a filmelor/melodiilor/jocurilor prin torrent-uri)
-Chestii deocheate (filme +18, jocuri +18, poze +18)
-Furt de imagini (rank-uri, banner, imagini hostate pe un server platit al altcuiva)
-Furt de categorii in masa (copy/paste categorii si forumuri cu tot cu nume, imagini, descrieri etc.)
-Furt tema, reproducere tema, etc.
Una dintre acestea trebuie sa le fi avut pe forum, nu nega. (este posibil ca si de la acel forum sa fi fost sters forumul, probabil server-ul continea hack-uri si diverse chestii, si daca nu ma insel, anumite tipuri de servere sunt ilegale)
Posibile cauze ale stergerii (mura'n gura ca nu prea vrei sa citesti conditiile...):
-Hack-uri (cum sa iei nustiuce arma, cum sa devii imun si altele in CS, crack la un joc etc.)
-Torrent-uri (link-uri de download a filmelor/melodiilor/jocurilor prin torrent-uri)
-Chestii deocheate (filme +18, jocuri +18, poze +18)
-Furt de imagini (rank-uri, banner, imagini hostate pe un server platit al altcuiva)
-Furt de categorii in masa (copy/paste categorii si forumuri cu tot cu nume, imagini, descrieri etc.)
-Furt tema, reproducere tema, etc.
Una dintre acestea trebuie sa le fi avut pe forum, nu nega. (este posibil ca si de la acel forum sa fi fost sters forumul, probabil server-ul continea hack-uri si diverse chestii, si daca nu ma insel, anumite tipuri de servere sunt ilegale)
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Forumul dumneavoastra a fost sters deoarece ati copiat din forumul de suport. Tutorialele din forumul de suport nu se pot copia, ele sint proprietatea forumgratuit. Inainte de a copia de aici tutoriale, ar fi fost normal sa intrebati in suport sau macar sa intrebati prin PM pe administratorul Luky.
Ne cerem scuze dar scrie mare ingrosat si cu rosu la forum "sursa"forumgratuit" + ca nu suntem doar noi mai este si forumul link sters Asa ca vreu o explicatie
+Ca nu am adaugato eu trebuia sa imi specificati mie a adaugat-o celalalt administrator daca ma anuntati era si degradat si stergeam acel forum.
+Ca nu am adaugato eu trebuia sa imi specificati mie a adaugat-o celalalt administrator daca ma anuntati era si degradat si stergeam acel forum.
Ultima editare efectuata de catre JoKeRkilL in Mier Dec 15, 2010 12:20 pm, editata de 1 ori
Ne cerem scuze dar scrie mare ingrosat si cu rosu la forum "sursa"forumgratuit" + ca nu suntem doar noi mai este si forumul link sters - reclamatiile pentru alte forumuri se fac prin PM Asa ca vreu o explicatie
Scuze de Duble Post am incercat sa il sterg .,dar nu a meers am trimis de doua ori din greseala
Scuze de Duble Post am incercat sa il sterg .,dar nu a meers am trimis de doua ori din greseala
Eu nu gasesc tutoriale de la noi in forumul de care spuneti, daca exista asa ceva va rog sa trimiteti link prin PM catre un membru din staff.
Explicatia ati primit-o de la mine. Credeti ca are vreo relevanta care din administratori a fost? Chiar daca ati mentionat sursa, nu ati solicitat acordul forumgratuit pentru a prelua acele tutoriale. daca o faceati, ati fi aflat ca nu aveti voie sa le preluati.
Aveti posibilitatea sa contestati actiunile onlineguardian, facind click pe butonul "contestarea acestei decizii" din mesajul postat de ei in locul forumului dumneavoastra, insa nu depinde de noi daca vor lua sau nu in considerare contestatia dumneavoastra.
Postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore. Multumesc pentru intelegere!
Explicatia ati primit-o de la mine. Credeti ca are vreo relevanta care din administratori a fost? Chiar daca ati mentionat sursa, nu ati solicitat acordul forumgratuit pentru a prelua acele tutoriale. daca o faceati, ati fi aflat ca nu aveti voie sa le preluati.
Aveti posibilitatea sa contestati actiunile onlineguardian, facind click pe butonul "contestarea acestei decizii" din mesajul postat de ei in locul forumului dumneavoastra, insa nu depinde de noi daca vor lua sau nu in considerare contestatia dumneavoastra.
Postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore. Multumesc pentru intelegere!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Mi-a fost sters forumul !
» mi-a fost sters forumul
» Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
» Forumul meu a fost "spart"/"hacked"
» Cum recuperez forumul daca a fost sters?
» mi-a fost sters forumul
» Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
» Forumul meu a fost "spart"/"hacked"
» Cum recuperez forumul daca a fost sters?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum