Tema forumului ... (rosu)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Tema forumului ... (rosu)
PS:Matei nu mi-ai dat tema, sau macar altcineva .... am inteles ca e SUPORT HISKIN ...deci ma ajutati, okay :.. ?
Re: Tema forumului ... (rosu)
Cu ce sa te ajutam ? Nu o sa ne apucam acum sa copiem imaginile temei si sa facem una pentru tine, asta inseamna incalcarea dreptului de autor, nu stiu sigur daca tema e creata special pentru acel forum, ti-am mai spus, mergi acolo si vorbeste cu cineva.
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Mai omule, eu nu gasesc nimic pe Hiskin despre acesta tema ...
Am postat aici ca sa ma ajutati, nu ca sa ma cert ...
Am postat aici ca sa ma ajutati, nu ca sa ma cert ...
DeeaGirl^^ tu ai impresia ca ma cert cu tine ? Sunt aici pentru a da raspunsuri membrilor si de ai ajuta.
Daca nu e pe hitskin, ultima solutie ( e a treia oara cand iti spun ) dute pe forumul acela si vorbeste cu cineva de acolo si spunei daca e de acord sa iti dea si tie tema, sau daca e cazul sursa de unde a luat-o.
Daca acea tema nu se gaseste pe nici un site cu teme eu/noi nu avem cu ce sa te ajutam pentru ca nu suntem in stadiul de a copia tema, se numeste furt asta.
Te-ai lamurit cat de cat ?
Daca nu e pe hitskin, ultima solutie ( e a treia oara cand iti spun ) dute pe forumul acela si vorbeste cu cineva de acolo si spunei daca e de acord sa iti dea si tie tema, sau daca e cazul sursa de unde a luat-o.
Daca acea tema nu se gaseste pe nici un site cu teme eu/noi nu avem cu ce sa te ajutam pentru ca nu suntem in stadiul de a copia tema, se numeste furt asta.
Te-ai lamurit cat de cat ?
Matei.- Membru onorific
Mda. Tema pe care o doreste ea este "putin" plagiata dupa tema data de tine, darkspectre Doar ce a fost adaugata pe Hitskin.
http://ro.hitskin.com/cautare-tema/bleahh-theme-166316.htm
DeeaGirl^^, grabeste-te sa o incarci pe forum pentru ca probabil va fi stearsa in curind
http://ro.hitskin.com/cautare-tema/bleahh-theme-166316.htm
DeeaGirl^^, grabeste-te sa o incarci pe forum pentru ca probabil va fi stearsa in curind
Topic Inchis
Matei.- Membru onorific
Subiecte similare
» Doresc tema veche a forumului de suport
» Tema forumului 4metin
» Modificari in Tema forumului
» cum pot edita tema forumului
» Problema grava cu tema forumului
» Tema forumului 4metin
» Modificari in Tema forumului
» cum pot edita tema forumului
» Problema grava cu tema forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum