cum fac sa dispara legenda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum fac sa dispara legenda
salut...imi puteti spune si mie cum fac sa dispara legenda de la forum (daca se poate xD)
Multumesc xD ^^
Multumesc xD ^^
Re: cum fac sa dispara legenda
se poate asa ceva ?:O
Emoticonii de la messenger nu sint aplicabili in forumul de suport, va rog sa folositi pe cei ai forumului.
Ca sa nu mai apara legenda grupurilor in indexul forumului, pur si simplu setati grupurile cu permisiuni de moderare ca grupuri invizibile.
Ca sa nu mai apara legenda grupurilor in indexul forumului, pur si simplu setati grupurile cu permisiuni de moderare ca grupuri invizibile.
Mai exista si o alta metoda de a face sa dispara legenda aceasta optiune merge doar la PunBB si Phpbb2 ca numai la acestea se pot edita template-urile.
Intri in P.A=>Afisare=>Template-uri=>General=>index_body.
Intri acolo si stergi urmatorul cod:
Sper ca tia fost de folos
Intri in P.A=>Afisare=>Template-uri=>General=>index_body.
Intri acolo si stergi urmatorul cod:
- Cod:
{LEGEND} : {GROUP_LEGEND}
Sper ca tia fost de folos
Vizitato- Vizitator
pff.... am PhpBB3 ..... am incercat si cum ai spus u Ina dar se vede Adrimistratori si Moderatori eu vreau sa nu se mai vada deloc
Eu chiar acum am verificat din nou si numele grupurilor dispar cind acestea sint setate ca grupuri invizibile.
Intr-adevar, daca toate grupurile sint setate ca invizibile, va apare numele lor, insa fara link. Trebuie sa fie cel putin un grup vizibil ca sa dispara celelalte din lista.
Puteti face sa dispara intreaga lista "Cine este conectat" din PA - Afisare - Pagina de start - Generalitati - Afisarea listei cu membri conectati in ultimele 24* ore : Nu
Intr-adevar, daca toate grupurile sint setate ca invizibile, va apare numele lor, insa fara link. Trebuie sa fie cel putin un grup vizibil ca sa dispara celelalte din lista.
Puteti face sa dispara intreaga lista "Cine este conectat" din PA - Afisare - Pagina de start - Generalitati - Afisarea listei cu membri conectati in ultimele 24* ore : Nu
=> Inchis
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum