Activare prin e-mail la creearea forumurilor!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
V-ar place ideea?
Activare prin e-mail la creearea forumurilor!
Salut! Am deschis acest topic pentru ca des vad titluri de genu: "Mi s-a furat forumul" sau "nu mai stiu parola de administrare"
sugestia mea este:
Cand faceti un forum sa confirmati prin e-mail creearea lui la fel ca atunci cand creeati un blog!
*** cenzurat ***
Spunetiva parerile!
sugestia mea este:
Cand faceti un forum sa confirmati prin e-mail creearea lui la fel ca atunci cand creeati un blog!
*** cenzurat ***
Spunetiva parerile!
Re: Activare prin e-mail la creearea forumurilor!
Ideea pare de a fi utila, pentru ca multi creeaza o multime de forumuri cu adrese de email false si multe forumuri nu sunt folosite pentru nimic, doar ar incarca host-ul. Votez da!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Ideea este buna. Foarte multe forumuri isi fac forum doar pentru a copia un anumit forum.
Votez DA.
Am observat ca la Blogratuit crearea blogului necesita confirmarea administratorului.
Votez DA.
Am observat ca la Blogratuit crearea blogului necesita confirmarea administratorului.
Vizitato- Vizitator
Y2J, limba oficiala a forumului de suport este romana.
Exista un forum de suport in limba chineza daca doriti...
Tocmai pentru a evita spargerea forumurilor nu se trimit astfel de informatii pe e-mail. Ulterior, daca fondatorul nu mai foloseste adresa respectiva, o poate modifica din unelte.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Exista un forum de suport in limba chineza daca doriti...
Tocmai pentru a evita spargerea forumurilor nu se trimit astfel de informatii pe e-mail. Ulterior, daca fondatorul nu mai foloseste adresa respectiva, o poate modifica din unelte.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» din: Creearea unei pagini CSS prin localhost
» Sa nu mai trebuiasca activare mail
» Cum sa numai trimita e-mail de activare ?
» Nu imi vine mesaj e-mail de activare forum
» Cum scot verificarea prin mail
» Sa nu mai trebuiasca activare mail
» Cum sa numai trimita e-mail de activare ?
» Nu imi vine mesaj e-mail de activare forum
» Cum scot verificarea prin mail
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum