Cum pot face,cand da cineva clik pe categorie sai intre pe paginade conectare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum pot face,cand da cineva clik pe categorie sai intre pe paginade conectare
Rezumarea primului mesaj :
Buna seara, as avea si eu o intrebare.. cum fac, ca si vizitatori sa vada categoriile si forumurile dar cand da clik pe forumul respectiv de exemplu "jocuri" sa ii intre pe pagina de conectare cum e pe Fg-Coding acolo la Galerie
Buna seara, as avea si eu o intrebare.. cum fac, ca si vizitatori sa vada categoriile si forumurile dar cand da clik pe forumul respectiv de exemplu "jocuri" sa ii intre pe pagina de conectare cum e pe Fg-Coding acolo la Galerie
Re: Cum pot face,cand da cineva clik pe categorie sai intre pe paginade conectare
Ei bine aceea este solutia!
Re: Cum pot face,cand da cineva clik pe categorie sai intre pe paginade conectare
CristiAdmin, rezolvat?
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat"
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cand dau clik pe iconita "vizualizarea ultimului mesaj" ma duce in sus
» Cine imi poate spune cum sa pun un text si cand dai clik pe el sa te duca la o pagina
» Cum pot face o categorie INregistreaza-te si cand dai pe ea sa te duca sa te inregistrezi ?
» Chenaru cand cineva inte un siet/afiseaa/conectare/nu mai afisa
» Cand dau click pe o categorie se restrange
» Cine imi poate spune cum sa pun un text si cand dai clik pe el sa te duca la o pagina
» Cum pot face o categorie INregistreaza-te si cand dai pe ea sa te duca sa te inregistrezi ?
» Chenaru cand cineva inte un siet/afiseaa/conectare/nu mai afisa
» Cand dau click pe o categorie se restrange
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum