Optiunea de "Preview" pentru Css / Template-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Aceasta optiune ar fi utila pentru Forumurile Noastre?
Optiunea de "Preview" pentru Css / Template-uri
La editarea pagini HTML aveti poribilitatea de a Previzualiza pagina inainte de a o salva.
Ideia mia venit azi cand am stricat tema forumului neavand butonul de "Preview" pentru a vedea cum va arata forumul dupa editare.
La aceasta obtiune va aparea butonu de "Preview" la Foaia de Stil Css si Template-uri.
Parerea mea este ca ar fi buna pentru forumurile noastre deoarece cand editam la Css /Template-uri se mai intampla sa facem mici greseli care ar putea strica aspectul forumului.
Daca doriti aceasta obtiune pentru forumurile noastre votati DA sau NU
Ideia mia venit azi cand am stricat tema forumului neavand butonul de "Preview" pentru a vedea cum va arata forumul dupa editare.
La aceasta obtiune va aparea butonu de "Preview" la Foaia de Stil Css si Template-uri.
Parerea mea este ca ar fi buna pentru forumurile noastre deoarece cand editam la Css /Template-uri se mai intampla sa facem mici greseli care ar putea strica aspectul forumului.
Daca doriti aceasta obtiune pentru forumurile noastre votati DA sau NU
Vizitato- Vizitator
Re: Optiunea de "Preview" pentru Css / Template-uri
Pro este chiar o idee foarte buna
Re: Optiunea de "Preview" pentru Css / Template-uri
Optiunea a fost introdusa, puteti previzualiza aspectul forumurilor dupa editarea unui template si inainte de publicarea lui, facind click pe iconul aflat linga textul In asteptare care apare in dreptul unui template in care s-au facut modificari.
Inchis si trimis in arhiva.
Inchis si trimis in arhiva.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum