Nu se vede semnatura!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu se vede semnatura!
Salut! Am o problema la profil pe forumul meu!!! Am facut userbar si nu se vede la semnatura:| Nici doar daca scriu tot nu se vede? Un sfat ceva? Pls?
Re: Nu se vede semnatura!
Vezi daca in profilul tau la preferinte este pus pe "Da" la campul "Adauga intotdeauna semnatura la mesaje".
Sau poti incerca in Panoul de Administrare -> Utilizatori & Grupuri -> Utilizatori -> Optiunile utilizatorilor -> Optiuni Utilizator -> Permite semnaturi: Pui toti membrii sau doar grupuri.
Bafta!
Sau poti incerca in Panoul de Administrare -> Utilizatori & Grupuri -> Utilizatori -> Optiunile utilizatorilor -> Optiuni Utilizator -> Permite semnaturi: Pui toti membrii sau doar grupuri.
Bafta!
Daca ai postat deja mesaje te duci la fiecare mesaj si dai Editeaza, mai jos bifand Adauga semnatura (semnatura poate fi schimbata din Profil). Incearca asa.
Topic rezolvat=>inchis
BirdHouse, va rog sa nu mai folositi limbajul de tip sms. Multumesc!
BirdHouse, va rog sa nu mai folositi limbajul de tip sms. Multumesc!
Subiecte similare
» Nu mi se vede semnatura !
» nu mi se vede semnatura
» De ce pe Opera se vede normal forumul si pe google chrome se vede mare !!
» Cand intru pe forum se vede logo-ul si doar dupa 10-15 secunde se vede tot forumul
» De Ce Nu Se Vede Iconitele
» nu mi se vede semnatura
» De ce pe Opera se vede normal forumul si pe google chrome se vede mare !!
» Cand intru pe forum se vede logo-ul si doar dupa 10-15 secunde se vede tot forumul
» De Ce Nu Se Vede Iconitele
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum