Stergerea tuturor mesajelor unui utilizator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Este buna acesta idee?
Stergerea tuturor mesajelor unui utilizator
Rezumarea primului mesaj :
Cred că ar fi util ca sa putem sterge toate mesajele unui membru-de exemplu, în cazul în care avem
şterge de utilizator - în profilul am putea avea o picătură în jos care spune că
şterge toate mesajele de utilizator şi utilizatorii
şterge utilizator
şterge toate mesajele această utilizatorii
Mam gandit sa fie o avertizare dupa ce am bifat sa stergem toate mesajele sa apara ''Doriti stergerea acesor mesaje'' si sa apara DA sau NU (Aceasta obtiune de avertizare pentru cei care se pot razcandi cu privire la stergerea mesajelor)
Cred ca acesta obtiunea ar fi utila deoarece uni useri posteaza mult pe forum si face spam (uneori cu limbaj vulgar poate asa forumurile noastre or fi mai curate de injuraturi).Votati pentru a sustine acesta obtiune sau nu.
Sper ca mam exprimat corect!
Cred că ar fi util ca sa putem sterge toate mesajele unui membru-de exemplu, în cazul în care avem
şterge de utilizator - în profilul am putea avea o picătură în jos care spune că
şterge toate mesajele de utilizator şi utilizatorii
şterge utilizator
şterge toate mesajele această utilizatorii
Mam gandit sa fie o avertizare dupa ce am bifat sa stergem toate mesajele sa apara ''Doriti stergerea acesor mesaje'' si sa apara DA sau NU (Aceasta obtiune de avertizare pentru cei care se pot razcandi cu privire la stergerea mesajelor)
Cred ca acesta obtiunea ar fi utila deoarece uni useri posteaza mult pe forum si face spam (uneori cu limbaj vulgar poate asa forumurile noastre or fi mai curate de injuraturi).Votati pentru a sustine acesta obtiune sau nu.
Sper ca mam exprimat corect!
Ultima editare efectuata de catre ~~$tefaN~~ in Lun Oct 25, 2010 6:18 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Stergerea tuturor mesajelor unui utilizator
Este o idee chiar foarte foarte foarte buna. Recent am avut ceva spammeri pe forum si e prea obositor sa stergi cate 100 de mesaje de la fiecare spammer.
Deci, da ! Aceasta optiune poate fi geniala impotriva spammerilor
Deci, da ! Aceasta optiune poate fi geniala impotriva spammerilor
Da, astazi staff-ul f.g a avut mult de lucru' cu Wisdome. A facut spam 384 mesaje...
Votul meu este Da.
Votul meu este Da.
Si eu votez da pentru idee.Mai ales pentru ce s-a intamplat ieri.
O idee super !
Votez "da" .
Sunt destule persoane care fac orice pentru un utilizator in plus .
Votez "da" .
Sunt destule persoane care fac orice pentru un utilizator in plus .
Sugestie mai veche de 1 an. Inchisa si arhivata.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Stergerea si vizualizarea mesajelor intre data X si data X
» Stergerea tuturor mesajelor
» Citirea tuturor mesajelor scrise de un utilizator
» Stergerea totala a subiectelor, si a mesajelor
» + Cum pot bloca stergerea mesajelor de catre useri
» Stergerea tuturor mesajelor
» Citirea tuturor mesajelor scrise de un utilizator
» Stergerea totala a subiectelor, si a mesajelor
» + Cum pot bloca stergerea mesajelor de catre useri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum